Aus. Open: Fucsovics és Balázs visszalépett a párostól

Vágólapra másolva!
2021.02.11. 05:43
null
Mégsem játszanak párosban (Fotó: Kiss Annamarie/Hajdú-Bihari Napló)
A Melbourne-ben zajló Australian Openen csütörtök hajnalban lett volna mérkőzése a férfi párosok versenyének első fordulójában a Fucsovics Márton, Balázs Attila duónak az Alekszandr Bublik, Andrej Golubjov kettős ellen, ám a magyar páros röviddel a kazah egység elleni meccs előtt visszalépett.

Amikor csütörtök hajnalban kiderült, hogy nem áll ki a magyar páros a kazahok ellen, hivatalosan még nem lehetett tudni, miért nem. Ugyanakkor szinte biztos volt, az áll a visszalépés hátterében, hogy Fucsovics Márton egyesben az első két fordulóban egyaránt ötjátszmás, mindkétszer négy óra hosszú mérkőzésen jutott tovább, így inkább pihenni és regenerálódni szeretne a világranglista 14. helyén álló kanadai Milos Raonic elleni, pénteki 3. fordulós meccse előtt.

A kazah páros így Fucsovicsék helyett az olasz Salvatore Caruso és finn Emil Ruusuvuori ellen játszik az első fordulóban.

FRISSÍTÉS, 6.10: Balázs Attila a Magyar Távirati Irodának megerősítette, hogy Fucsovics nem vállalta a párost a pénteken esedékes egyéni meccse miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik