Ádám Martin álma: bajnokság, kupa, ázsiai BL-győzelem; Edzője szerint Marozsán lehetne vagányabb

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.05.17. 23:02
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

S. Tóth János koreai randevúja Ádám Martinnal. Az Ulszan Hyundai magyar gólkirály és válogatott centere mostani állomáshelyén őszintén beszélt a koreai konyhához fűződő viszonyáról, a hazulról kapott Vegeta láttán érzett öröméről, kisfiáról, aki kék szemű, és ilyet még nem láttak az ulszani gyerekek – de természetesen arról is, hogy még sokáig tervez mostani csapatánál, viszont a válogatotthoz hazajönni mindent felülmúló élmény.
S. Tóth János koreai randevúja Ádám Martinnal.
Az Ulszan Hyundai magyar gólkirály és válogatott centere mostani állomáshelyén őszintén beszélt a koreai konyhához fűződő viszonyáról, a hazulról kapott Vegeta láttán érzett öröméről, kisfiáról, aki kék szemű, és ilyet még nem láttak az ulszani gyerekek – de természetesen arról is, hogy még sokáig tervez mostani csapatánál, viszont a válogatotthoz hazajönni mindent felülmúló élmény.

Jégkorongozóink a vb-szünnapon együtt ünnepeltek a szurkolókkal. A franciák elleni bravúros győzelem után volt miért vigadni, ugyanakkor a csapat pontosan tudja, hogy az osztrákok elleni hétfői meccsen dől el a sorsa – helyszíni beszámoló Tamperéből másfél oldalon.

Pataki Márk, Marozsán Fábián „utazóedzője” értékelte a csodás római napokat. A selejtezőből induló, öt győzelmet, köztük a világelső Carlos Alcaraz ellenit arató magyar teniszezővel természetesen maximálisan elégedett volt, ám mindenekelőtt azt hiányolta Mihályi Petrának adott interjújában, hogy a top 100-at ostromló Marozsán lehetne egy kicsit vagányabb...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik