US Open: Valahol fáj, hogy nem nyertem – Marozsán Fábián

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2023.08.31. 09:43
null
Marozsán (jobbra) tudja, hol ment el a meccs Mannarino ellen (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, Marozsán Fábián négy játszmában kikapott a világranglistán 35. helyen álló francia Adrian Mannarinótól a US Open 2. fordulójában, s ezzel búcsúzott a versenytől. Veresége után a magyar játékos elmondta, úgy érezte, a harmadik szett közepéig magas szinten teniszezett.

Marozsán Fábián a 37 éves Richard Gasquet ellen hétfőn a Grand Slam-torna főtábláján aratott első győzelme után szerdán a 35 éves francia Adrian Mannarino ellen lépett pályára, ám az első szett megnyerése után négy játszmában veszített, így kiesett. A menedzsmentjén keresztül nyilatkozó Marozsán elárulta, a harmadik szett közepén tört meg a lendülete.

„Úgy érzem, a harmadik szett közepéig magas szinten teniszeztem, Mannarinónak nehéz dolga volt, de ott 3:3-nál elbuktam az adogatásomat – ez volt az a pont, ahol megtört a lendületem. Akkor kezdett ő is jobban beleállni a mérkőzésbe, feljavult a játéka, úgy is mondhatom: beindult a francia gyorsvonat” – mondta a menedzsmentje által kiadott tájékoztatásban Marozsán.

„Valahol fáj, hogy nem nyertem, de kihoztam magamból, amit a jelenlegi körülmények között tudtam – utalt combsérülésére a Hajdúszoboszló SE sportolója, majd megjegyezte: – Azért nagyjából ez volt a találkozó reális végkimenetele.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik