Tenisz: Kerber gratulált a várandós Serena Williamsnek

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 13:53
A női teniszezők világranglistáját vezető Angelique Kerber Twitter-üzenetben gratulált Serena Williamsnek, aki bejelentette, hogy várandós.

„Fantasztikus anya leszel, egészséget és sok örömöt kívánok a családodnak a világ legjobb utazásához” – írta közösségi oldalán a kétszeres Grand Slam-győztes német játékos.„Fantasztikus anya leszel, egészséget és sok örömöt kívánok a családodnak a világ legjobb utazásához” – írta közösségi oldalán a kétszeres Grand Slam-győztes német játékos.

Kerber jövő hétfőn elveszíti a világelsőséget amerikai riválisával szemben. Ennek oka, hogy a stuttgarti versenyt idén egy héttel később rendezik, mint tavaly, így a német játékos elveszti azt a 470 pontot, amit 2016-os győzelméért kapott. A ranglista-vezető hely visszaszerzéséhez azonban elég lesz elődöntőbe jutnia a jövő heti tornán.

A 35 éves Serena Williams magyar idő szerint csütörtök hajnalban, szóvivőjén keresztül erősítette meg, hogy gyermeket vár vőlegényétől, a Reddit közösségi oldal társalapítójától, Alexis Ohaniantől. A 23-szoros Grand Slam-győztes játékos idén – már várandósan – megnyerte az Australian Opent, azóta térdsérülésre hivatkozva nem játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik