Videó: „Eddz keményen, nézz ki jól!” – Pjongcsang bajnokára nem csak a jégen figyelünk fel

Vágólapra másolva!
2022.02.10. 17:05
Még a pekingi téli olimpia rajtja előtt szemléztünk egy hosszabb interjút, amelyet a műkorcsolyázók 2018-as női Európa-és olimpiai bajnokával, 2019 világbajnokával, az orosz Alina Zagitovával készítettek hazájában. Cikkünk óta nyolc nap telt el, de követőinek száma az Instagramon további 34 ezerrel nőt, így lassan eléri az egymilliót. Zagitova a mostani játékokon sportújságíróként van jelen, de a közösségi oldalán szerdán közzétett egy olyan videót, amelyben a PUMA reklámarcaként szerepel.
AZ ALINA ZAGITOVÁRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! (Fotó: instagram.com/azagitova)
AZ ALINA ZAGITOVÁRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! (Fotó: instagram.com/azagitova)

Mint megírtuk, a 19 éves olimpikon tudatosan építi a jövőjét. Noha a visszavonulását még hivatalosan nem jelentette be, a tévés szereplések, kommentátori és a sportújságírói munkák elmondása szerint most boldoggá teszik.

Alina Zagitova a legfrissebb videójában a PUMA reklámarcaként tűnik fel, amint a sportszegyártócég legújabb kollekcióját mutatja be. „Eddz keményen, nézz ki jól!” – fogalmazza meg a 2018-ban 15 évesen olimpiai bajnoki címet szerző műkorcsolyázó a termék legfőbb üzenetét.

Nem lepődnénk meg, ha hamarosan a modellügynökségek is megkörnyékeznék Zagitovát, aki az évek alatt bájos kislányból gyönyörű nővé érett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik