Síugrás: Morgenstern komoly fej- és tüdősérülést szenvedett

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 19:19
A nemzetközi szövetség (FIS) honlapjának beszámolója szerint komoly fej- és tüdősérülést szenvedett Thomas Morgenstern, de egyelőre senki nem nyilatkozott arról, hogy a háromszoros olimpiai bajnok síugrónak maradt-e még esélye részt venni februárban a szocsi téli olimpián.

Amint arról korábban videós hírünkben beszámoltunk: a nyolcszoros világbajnok osztrák sportoló pénteken, a vk-sorozat tauplitzi sírepülő állomásának edzésén ugrás közben a levegőben megbillent, bal oldalára dőlt, majd a hátára, illetve a fejére esett. Morgenstern rövid időre az eszméletét is elveszítette, de nem sokkal a baleset után már beszélt a segítségére sietőkkel, viszont így is azonnal kórházba szállították.Amint arról korábban videós hírünkben beszámoltunk: a nyolcszoros világbajnok osztrák sportoló pénteken, a vk-sorozat tauplitzi sírepülő állomásának edzésén ugrás közben a levegőben megbillent, bal oldalára dőlt, majd a hátára, illetve a fejére esett. Morgenstern rövid időre az eszméletét is elveszítette, de nem sokkal a baleset után már beszélt a segítségére sietőkkel, viszont így is azonnal kórházba szállították.

A 27 éves síugró csaknem egy hónapja versenyen esett nagyot, akkor hordágyra fektetve, nyakmerevítővel szállítottak kórházba. A németországi eset után gyorsan felépült, és a hétfőn zárult Négysáncversenyen második lett összetettben.

Morgenstern bukása

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik