Tottenham - Schalke

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.08.09. 17:08
Itt a jelmezes főpróba, egy hét múlva már a keleti végek barbár kalapácsos hordája ellen szállnak síkra vitéz fiaink. A mai meccs Pochettino...

Itt a jelmezes főpróba, egy hét múlva már a keleti végek barbár kalapácsos hordája ellen szállnak síkra vitéz fiaink. A mai meccs Pochettino utolsó lehetősége az önfeledt kísérletezgetésre. Reméljük hasznosnak bizonyul majd ez a 90 perc, és nem sérül meg senki. Leginkább Musacchio játékára lettem volna kíváncsi, de őt sajnos még nem sikerült leigazolnunk. Időközben egy másik védő is a radarunkra került - DeAndre Yedlin, a kissé mélynövésű amerikai jobbhátvéd. Ha őt leigazolnánk valószínűleg akkor is maradna Seattle-ben januárig. A srác szerepelt a világbajnokságon Klinsmann válogatottjában és a családfája egészen kivételes: amerikai őslakos, afro-amerikai, lett és dominikai felmenői is vannak, tehát marketing szempontból igazi főnyeremény! Oké, kicsit lejjebb állítom a cinizmus adagomat. Távolabbi célként még mindig erősen emlegetik a két southamptonit, Schneiderlin a hírek szerint Berbatov és Modric szintjéig is hajlandó elmenni, hogy elengedjék, kíváncsi vagyok, hogy működik-e majd. Rodriguez esetében szerintem nem bánja Pochettino és a Klub sem, ha minimum januárig várunk az igazolással - elvégre még hónapokig nem játszhat a sérülése miatt. A fiatal szupertehetségre, Anthony Martialra Clement10 testvérünk hívta fel a figyelmemet egy kommentben - ő csatár, 18 éves és nemrég költözött Lyonból Monacóba. Elvileg 15-16 milla között kóstálna euróban, ami elég nagy kockázat, de bátraké a szerencse.Itt a jelmezes főpróba, egy hét múlva már a keleti végek barbár kalapácsos hordája ellen szállnak síkra vitéz fiaink. A mai meccs Pochettino utolsó lehetősége az önfeledt kísérletezgetésre. Reméljük hasznosnak bizonyul majd ez a 90 perc, és nem sérül meg senki. Leginkább Musacchio játékára lettem volna kíváncsi, de őt sajnos még nem sikerült leigazolnunk. Időközben egy másik védő is a radarunkra került - DeAndre Yedlin, a kissé mélynövésű amerikai jobbhátvéd. Ha őt leigazolnánk valószínűleg akkor is maradna Seattle-ben januárig. A srác szerepelt a világbajnokságon Klinsmann válogatottjában és a családfája egészen kivételes: amerikai őslakos, afro-amerikai, lett és dominikai felmenői is vannak, tehát marketing szempontból igazi főnyeremény! Oké, kicsit lejjebb állítom a cinizmus adagomat. Távolabbi célként még mindig erősen emlegetik a két southamptonit, Schneiderlin a hírek szerint Berbatov és Modric szintjéig is hajlandó elmenni, hogy elengedjék, kíváncsi vagyok, hogy működik-e majd. Rodriguez esetében szerintem nem bánja Pochettino és a Klub sem, ha minimum januárig várunk az igazolással - elvégre még hónapokig nem játszhat a sérülése miatt. A fiatal szupertehetségre, Anthony Martialra Clement10 testvérünk hívta fel a figyelmemet egy kommentben - ő csatár, 18 éves és nemrég költözött Lyonból Monacóba. Elvileg 15-16 milla között kóstálna euróban, ami elég nagy kockázat, de bátraké a szerencse.

MECCS

Ha minden igaz ez lesz az első randevúnk gelsenkirchen büszkeségével. A Klub sajtóanyagában legalábbis nem írnak korábbi alkalmakról - azt viszont megemlítik, hogy az első német ellenfelünk egy német szövetségi válogatott volt még 1901-ben, az első FA-kupa győzelmünk évéből. Akkor 9-6-os vízilabda eredmény született, a javunkra. Legutóbbi német vendégünk pedig a Werder Bremen volt a BL-csoportkörben - elképesztően sima meccs, volt. Emlékszem úgy nyertünk 3-0-ra, hogy Modric-ék meg sem izzadtak, semmi erőlködés nem látszott a mieinken. Úgy tűnt, ha nagyon akarták volna tízig is eljuthattak volna Mertesackerék ellen. Akkor egyébként a Schalke is nagyon jól hasított a BL-ben - sőt, ők eggyel tovább jutottak, mint mi, és csak az elődöntőben véreztek el.

A slágertéma nyilvánvalóan Holtby, de ott lesz a Schalkéban (Kevin) Prince (Boateng) is, aki ugye régi ismerős a Lane-en. Mellette Huntelaar és a két világbajnok, Höwedes és Draxler a legnagyobb nevek. Komoly teszt lesz ez a fiúknak, optimális felkészülési meccs közvetlenül a szezon előtt.

STADION

Új infók keringenek a Spurs-fórumokon az építendő új stadionunkkal kapcsolatban. Először is: 2017-18-ban költözünk be a tervek szerint. 2015-16-ig a mai Lane-en játszunk. A 2016-17-es szezont pedig kényszerből a Milton Keynes Dons pályáján fogjuk tölteni, Észak-London közvetlen határában. Egyébként az MK stadionja 30ezres de nagyon könnyen bővíthető 45ezresre. Szintén újdonság, hogy az új stadionunk tetejének dizájnja egy kicsit megváltozott - erről nem láttam még képeket. Az utolsó hírmorzsa pedig, hogy kicsit megnövelték a kapacitást, és így elvileg 61.000 fő befogadására lesz alkalmas a nézőtér. Hogy ez mennyire akar fricska lenni a gúnárok irányába, azt nem tudom, de remélem teljes mértékben.

COME ON YOU SPUUUURRRRRRRSSSSSSS!!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik