Rendőrt hívott a részegen perverzkedő Bendtnerre a rémült taxis

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 11:01
null
Egy taxis estéjét tette pokollá az Arsenal csatára (Fotó bt.dk)
Ugyanazon az estén, amikor az Arsenal a Bayern München otthonában próbálta meg a lehetetlent, azaz kétgólos hátrányból kiütni a bajorokat a Bajnokok Ligájából, Nicklas Bendtner, a londoniak – a mérkőzésre nem nevezett – csatára hazájában, Dániában került a címlapokra. Természetesen részeg volt.

 

A dán BT napilap (címlap)sztorija szerint szerdára virradó éjjel a barátai társaságában egy kicsit sem szomjas Bendtner idegrohamot kapott és vállalhatatlanul viselkedett egy koppenhágai taxiból kiszállva.

Az Arsenalt a nyáron nagy valószínűséggel elhagyó Bendtner tisztázatlan okokból kiakadt a (férfi) taxisofőrre, szexuális erőszakkal fenyegette meg, az autójával pedig nyilvánosan perverzkedett.

A haverjainak kellett leállítani és elrángatni a kocsi mellől a magából kikelt focistát, miközben a rémült sofőr már a helyi 107-et tárcsázta.

Bendtner állítólag „kis b**inak” nevezte őt, és azt mondta neki: „meg foglak ba**ni!” (Akkor most ki is a ....?)

A BT által megszólaltatott sofőr szerint az igazán sokkoló jelenetek csak ezután következtek: Bendtner kigombolta a nadrágját és a péniszét a taxi oldalához dörzsölte, ráadásul az övcsatjával meg is karcolta az oldalát. „Huszonöt éve taxizom, rengeteg részeg utasom volt már, de ehhez fogható szörnyűséget még sosem láttam” – idézte az újság a taxist.

Detektív Bendtner ismét nagyot alakított  (Forrás: Instagram)
Detektív Bendtner ismét nagyot alakított  (Forrás: Instagram)

A dán lap megkeresésére az Arsenal szóvivője nem kommentálta a történteket. Nekünk csak egy kérdésünk maradt: vajon mekkora borravalót adhatott Bendtner?

Az alkohollal hadilábon álló, kissé ideggyenge dánt korábban (több alkalommal is) tartóztatták le ittas vezetésért, legutóbb londoni apartmanjánál vert szét egy konditermet, a panaszkodó lakókat pedig szintén megfenyegette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik