Michael Jackson szobrot kap a Fulham stadionjában

Vágólapra másolva!
2011.03.16. 21:00
null
Mohamed Al Fayed és Michael Jackson a Fulham stadionjában 1999. április 10-én (Fotó: Action Images)
A londoni klub tulajdonosa jó barátja volt a néhai popsztárnak, így a klub április 3-án már Jacko szobrának árnyékában játszhatja a Blackpool elleni Premier League-mérkőzést.

Mohamed Al Fayed legendásan jó kapcsolatot ápolt a 2009. június 25-én elhunyt popsztárral, aki egy ízben vendégeskedett is a Fulham stadionjában a Craven Cottage-on. Al Fayed mindjárt Jacko halála után eldöntötte, hogy egy szoborral állít emléket barátjának, de azt akkor még saját nagyáruháza, a Harrods elé szánta. Azt a telket azonban időközben eladta, így lett a szobor végső helye a Fulham stadionja.

Jacko a leggyakrabban látott, szinte legendás pózban néz majd a Temze felé a Riverside és a Hammersmith tribün között.

„Michael Jackson egy igazi legenda volt, bár ezt a szót manapság a kelleténél többet használják mindenféle rövidéletű sztárocskára – mondta Al Fayed a szoboravató kapcsán. A barátom volt, akivel számos szép emlék köt össze, és, aki tragikusan fiatalon halt meg. Olyan tehetség volt, amilyen talán soha többé nem lesz a zene világában. Próbálják utánozni, de őt megismételni soha nem fogják tudni. Michael Jackson egyszeri és megismételhetetlen."

Al Fayed kifejezte, bízik benne, hogy sokan fogják meglátogatni a stadiont a szobor miatt, és, hogy a Fulham szurkolói is elfogadják majd a csapat új „drukkerét".

JACKO LÁTOGATÁSA A CRAVEN COTTAGE-ON
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik