A Bayern München segítséget küldött Macedóniába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.08. 15:27
null
Az iskola egy mini labdarúgó-tornával egybekötött ünnepélyen avatta fel a „lelátó" új székeit (Forrás: whoateallthepies.tv)
A Bayern München a nyáron felújított Allianz Aréna korábbi székeivel járult hozzá egy macedón iskola „stadionjának” modernizálásához.

 

A delogozsdi tanintézet szeretett volna tanulói kedvében járni, ezért úgy döntött, felújítja labdarúgópályáját. Ehhez segítséget kértek, amely nem is késett: a bajor klub nemzetközi rajongói szervezete udvarias hangvételű levélben arra kérte a német rekordbajnokot, hogy az Allianz Aréna nyáron felújított déli szektorának régi ülőalkalmatosságaiból 100 darab széket adományozzon az említett iskola részére.

A Bayern München természetesen eleget tett a kérésnek, ráadásul olyannyira gálánsak voltak, hogy mintegy két és félszer több, 255 darab széket juttattak el a macedón iskolának, továbbá átvállalták azok beszerelési költségét is. A tanulók tehát elmondhatják, hogy a világ egyik leghíresebb klubjának székeiben nézik végig a focimeccseket.


Így nézett ki a stadion a felújítás előtt (Forrás: whoateallthepies.tv)
Így nézett ki a stadion a felújítás előtt (Forrás: whoateallthepies.tv)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik