A dortmundi szuperhős Batmobillal furikázik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.19. 19:35
null
Pierre-Emerick Aubameyang és a Batmobil (Forrás: bild.de)
A nyáron Franciaországból Dortmundba igazolt Pirre-Emerick Aubameyang, a Borussia gaboni légiósa bár kiválóan kezdte első szezonját a Bundesligában, egyelőre csak átvitt értelemben nevezhetjük a BVB szuperhősének. A villámléptű szélső ugyanis mániákusan rajong a képregények kézzel rajzolt hőseiért, ezt több fronton is a világ tudomására hozta már – legutóbb például új autójával.

Aubameyang a klubfoci vb-selejtezők okozta szünetében egy 140 ezer euró (41 millió forint) értékű Porsche Panamera típusú gépcsodával lepte meg magát, és ízlésének megfelelően fel is turbózta: a márkajelzések helyén Batman jól ismert logója figyel, ami pont olyan sárga, mint a Borussia Dortmund alapszíne. Véletlen? Nem hinnénk.

Üröm az örömben, hogy a vásárlás óta már gyorshajtáson kapták az új járgánnyal: 4 büntetőponttal és 200 euróval bűnhődött, amiért 74 km/h-val hajtott ott, ahol csak 30-cal szabadott volna.

A denevérember jele egyébként Aubameyang kobakjáról is visszaköszönt már, a 30 méteren Usain Bolt gyorsaságával büszkélkedő támadó nemrég a frizurájába is belevágatta. De nem csak a civilben Bruce Wayne-ként ismert, Gotham aljas bűnözőit rács mögé juttató szuperhősre van rákattanva a St. Étienne korábbi kiválósága, aki a Ligue 1 tavalyi szezonjában egy Rennes ellen szerzett gólját Pókember álarcában ünnepelte.

Vajon mennyit gyakorolta? (Forrás: bild.de)
Vajon mennyit gyakorolta? (Forrás: bild.de)

Erre a BVB-drukkerek is emlékeztek, ezért az augusztusi, Bayern München elleni szuperkupa-meccsen egy új maszkkal lepték meg. Milyen figyelmesek!

Aubameyang Dortmundban is Pókember lett (Forrás: bild.de)
Aubameyang Dortmundban is Pókember lett (Forrás: bild.de)

Alig várjuk, hogy Aubameyang a Dortmund következő trófeáját Superman jelmezében reptesse körbe a Westfalenstadion (Signal Iduna Park) őrjöngő közönségének legnagyobb örömére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik