nemzetisport.hu
2014.01.22 21:07 Frissítve: 2015.03.29 03:18

A csinos kanadai tenisztini megőrül Justin Bieberért. Mi pedig érte!

Az idei Australian Open női versenyének szenzációja egyértelműen a szupercsinos kanadai tinicsillag, Eugenie Bouchard. A 19 éves teniszezőnő a negyeddöntőben, két és fél órás csatában búcsúztatta Ana Ivanovicsot, így bejutott a legjobb négybe, ahol Li Nával mérkőzik meg a fináléért, magyar idő szerint csütörtök hajnalban. Minket azonban az is rettentően érdekelt, mivel töltötte szabadnapját az ausztrál tenisztorna történetének első kanadai elődöntőse. Hát persze, hogy cuki állatok ölelgetésével.

Eugenie és egy szerencsés vombat a Melbourne-i Állatkertben (Fotó: metro.co.uk)

 

A Melbourne-i Állatkertben egy csöppnyi kenguru és egy vombat került olyan a szerencsés helyzetbe, hogy Bouchard kisasszony karjaiban pihenhetett meg. Az állatkák szemmel láthatóan élvezték a helyzetet, amit bizony meg tudunk érteni.

A női teniszezők világranglistáján egy év alatt a 145.-ről a 31. helyig masírozó kanadai tini már a teniszpályán is összebarátkozhatott pár jellemzően ausztráliai jószággal: „Genie's Army" néven futó lelkes szurkolótábora minden nyertes meccse után egy plüssállattal jutalmazza meg a szépséget. Ana Ivanovics háromszettes legyőzését követően egy pihe-puha vombatot tehetett a korábban kapott koala, kenguru és kacagójancsi mellé. Ha Li Nát is legyőzné, vélhetően egy nagyobb bőröndre is szüksége lesz a hazautazás előtt.

De egy pillanatra még kanyarodjunk „szépségek csatájaként” beharangozott keddi mérkőzéshez. Pontosabban a végéhez. Győzelmét követően egy váratlan, sportszakmai szemmel kritizálható, mégis fontos kérdést szegeztek Bouchardhoz: „Ha bárkit választhatna, kivel randizna a legszívesebben?”

A válasz a kérdésnél is meglepőbb lett: Justin Bieber, tinibálvány, visszavonult popsztár és sikítozó lányok millióinak kedvence. A pályán felé szegezett kérdéstől zavarba jött Bouchard egy apró „Hey” köszöntéssel üdvözölte is Biebert, hátha nézi a közvetítést.

A lelátón helyet foglaló férfi nézők sokasága természetesen hatalmas csalódottsággal vette tudomásul a választ, így nekik sem maradt más, mint nekünk: szemezgetés a szépséges Bouchard Twitterén és Instagramján közzétett pompás képek között.

Eugenie Bouchard - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

2021.03.14 23:27:20

Sportszelep nemzetisport.hu

A korábbi válogatott kézilabdázó az Instagramon tett közzé közös fotót.

2020.12.28 21:55:06

Sportszelep B. L.

Hulk volt feleségének az unokahúgát vette el • Szexi német futó hívta ki Hummelst • Hamilton exe 42 évesen is bomba formában.

2020.10.06 18:02:11

Sportszelep K. D.

Alica Schmidt a német válogatott ikonját hívta kis egy futóversenyre.

2020.09.20 17:50:56

Sportszelep nemzetisport.hu

Donny van de Beek és Estelle Bergkamp több mint egy éve alkot egy párt.

2020.09.11 13:12:20

Sportszelep nemzetisport.hu

Újabb fotósorozattal bizonyította, hogy jól érzi magát a kamerák előtt.