Rodgers Out! Az Anfield fölött repülve tüntetnek a Pool-drukkerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.04. 15:38
Nem is olyan rég még Manchester légterében tűnt fel repülő, most pedig a Twitteren terjedő hírek szerint a liverpooli Anfield Stadion felett húzhat el egy szurkolói üzenetet hordozó transzparens a Chelsea elleni mérkőzésen a Premier League következő fordulójában.

A Liverpool Brendan Rodgers irányításával az angol bajnokság előző idényének második helyezettjeként öt év után indulhatott ismét a Bajnokok Ligájában, a 2014–2015-ös szezonban azonban nem igazán megy a szekér a Mersey-parti csapatnak. Úgy tűnik, Gerrardék formáját egyes szurkolók megelégelték.Brendan Rodgers irányításával az angol bajnokság előző idényének második helyezettjeként öt év után indulhatott ismét a Bajnokok Ligájában, a 2014–2015-ös szezonban azonban nem igazán megy a szekér a Mersey-parti csapatnak. Úgy tűnik, Gerrardék formáját egyes szurkolók megelégelték.

Az alább látható molinó repül majd el az Anfield pályája felett a Chelsea elleni hétvégi mérkőzés közben. Az ötletgazda, a RodgersOutClub (Rogers takarodj klub) hozzáfűzi, szívesen fogad kezdeményezést támogató adományokat.

Ezt a molinót húzzák el az Anfield felett a Chelsea elleni hétvégi mérkőzésen (Forrás: Twitter)
Ezt a molinót húzzák el az Anfield felett a Chelsea elleni hétvégi mérkőzésen (Forrás: Twitter)

A transzparens szövege szerint Brendan Rodgers egy „futballzseni”, aki elkötelezett híve a Southampton és a Swansea játékosainak. Az elégedetlenkedők továbbá ablakon kidobott pénznek tartják azt a 215 millió fontot, amelyet a Pool-menedzser 2012-es érkezése óta játékosokra költött.

Egyes források arra a lehetőségre utalnak, hogy az akció nem a Liverpool berkein belül szerveződik, hanem a városi rivális Everton drukkereinek gerillaakciójáról van szó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik