Mourinho és Lampard mint bizonyíték a nápolyi maffiaperben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 19:42
null
Frank Lampard Rito Calzonéval (forrás: Daily Mail)
José Mourinho, Frank Lampard és más régebbi Chelsea-játékosok fényképeit használták bizonyítékként egy nápolyi maffiaperben.

Történt ugyanis, amikor 2006-ban a Chelsea Barcelonában játszott, a játékosok találkoztak Rito Calzonéval, Carmine Amatóval és Carmine Paganóval, akiket most azzal gyanúsítanak, hogy részt vettek a rivális maffiózó, Carmine Amoruso meggyilkolásában.

A képeken az látszik, hogy a három gyanúsított Mourinhóval és Lamparddal a Hotel Arts barcelonai luxusszállodában pózol. Ebben az épületben szállt meg ugyanis a Chelsea a BL-meccs előtt.

Más képeken a Chelsea akkori sztárjaival Crespóval és Moraissal láthatóak.

A maffiaperben dolgozó ügyvédek benyújtották a repülőjegyeket, a szállodai számlákat a bíróságnak, valamint a szállodai dolgozók nyilatkozatait, hogy bizonyítsák, védenceik nem lehettek ott a gyilkosság helyszínén és időpontjában.

Azért ne gondolja senki, hogy a férfiak ma született bárányok. Mindannyian tagjai az Amato-Pagano maffiacsaládnak, amelynek számos gyilkosság szárad a lelkén elsősorban a nápolyi drogpiac uralmáért folytatott harcban. A bandaháborúnak ezidáig több mint ötven halottja volt.

Calzonét még 2010-ben ítélte 14 év börtönre a napolyi bíróság. Hét ember megölésével vádolják a férfit, aki egyben a Napoli ultráinak egyik vezéralakja. A nyakába varrják például a Rómában zajlott véres szurkolói verekedést is.

Az ügyvédek szerint a képek bizonyító erejűek, mert hiába űllítják az ügyészek, hogy nem is jártak Barcelonában, Mourinho csak nem fog falazni nekik... Jó példa ez az eset arra, hogy sohasem lehet tudni, milyen emberek dörgölőznek a sztárokhoz a szállodákban.

Rito Calzone, José Mourinho, Carmine Pagano és Carmine Amato (forrás: Daily Mail)
Rito Calzone, José Mourinho, Carmine Pagano és Carmine Amato (forrás: Daily Mail)
Nuno Morais és Hernán Crespo (címeres trikóban) a látogatók gyűrűjében (forrás: Daily Mail)
Nuno Morais és Hernán Crespo (címeres trikóban) a látogatók gyűrűjében (forrás: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik