Chelsea-drukker lett az eddig a Fulhamért szorító világhírű énekesnő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.27. 12:12
null
Lily Allen itt még a Fulhamért pityergett... (forrás: Metro)
Lily Allen felhergelte a Fulham-fanokat. Az énekesnőnek csak néhány buszmegállóval kell arrébb mennie meccsre... Divatdrukker?

Akkoriban, amikor a Fulham kikapott 2010-ben az Európa-liga döntőjében az Atlético Madridtól, sokan felfigyeltek arra, hogy Lily Allen brit énekesnő magába roskadva pityereg a lelátón a londoni csapat vereségét látva.

Világszerte tudták, hogy Allen a Fulham egyik leghíresebb szurkolója, és ennek többször hangot is adott. Csakhogy úgy tűnik, a dolgok változnak, Allen is változik... Nemrég bejelentette, hogy már nem drukkere többé a Fulhamnek. Ezután a Chelsea csapatáért szorít.

„Már nem drukkolok a Fulhamnak. Igen, nekik drukkoltam, de közben hozzámentem egy Chelsea-drukkerhez. Nem akarjuk, hogy a gyerekeink viszálykodó környezetben nőjenek fel."

Hupp. Közismert, hogy a két klub pályája között mindössze néhány buszmegálló van Londonban, tehát messzire nem kell mennie. A Craven Cottage közönsége viszont nagyon szomorú lett a hír hallatán.

„Apám hallgatta Lily Allent a rádióban, ahol azt mondta, hogy már a Chelsea-nek drukkol, mert a férje is. Hová lett a Fulham-szerelem?!"

„Kedves Lily! Micsoda patetikus, chelsea-s köpönyegforgató vagy te. Lehet, hogy annak idején, az EL-döntőben is csak a kamerának szóltak a könnyeid."

„Azt hallottam, hogy dobtad a Fulhamet a Chelsea kedvéért. Ez igaz? Mondd, hogy nem..."

„Lily Allen, összetörted a szívemet. Hogyan dobhattad a Fulhamet a Chelsea kedvéért? Szánalmas."

„Azt hittem, hogy vérbeli Fulham-szurkoló vagy. Hogyan tudtál átnyergelni egy ilyen unalmas csapatra? :(”

Lily Allen a lóversenyen (forrás: The Guardian)
Lily Allen a lóversenyen (forrás: The Guardian)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik