Operatőrök veszélyben! Beck kórházba juttatta, Henry lerohanta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.16. 11:26
null
Baj van! A játékosok hívtak segítséget az ájult operatőrhöz (Forrás: sports.yahoo.com)
Nem a futballpályákon tévénézők millióit kiszolgáló operatőrök hétvégéje a mostani. A Hoffenheim–Mainz német bajnoki mérkőzésen egy játékos estében eszméletlenre fejelte az alapvonali kamerást, Thierry Henry pedig egyszerűen átvette a helyét. Persze gólörömében, miután megszerezte szezonbeli első találatát.

A Hoffenheim–Mainz találkozón az eredmény alakulása mellett is történtek meglepő dolgok. 0–0-s első félidő után a Mainz 2–0-s hátrányból fordított 4–2-re, mindeközben pedig Andreas Beck, a hazaiak hátvédje ütközött az egyik operatőrrel, aki elvesztette az eszméletét és kórházba kellett szállítani.

A lendületében a reklámtáblán átugró Beck nekiesett a kamerának és lefejelte a mögötte ülő operatőrt. Egyik csapattársa vette észre, hogy utóbbi mozdulatlanul fekszik a földön, ezért azonnal hívta az orvosokat.

Nem sokkal később (magyar idő szerint vasárnapra virradó éjszaka) Thierry Henry megszerezte szezonbeli első találatát, de ez sem volt elég a New York Red Bulls Colorado Rapids elleni győzelméhez. Bár még az MLS-szezon elején járunk, Henry gólörömére a legkevésbé sem igaz az idény eleji forma. Az ünneplésben mindig kreatív francia ezúttal lerohanta a pálya széli operatőrt, és néhány másodpercre átvette a helyét. A kamerás vette a lapot, jót nevetett Henry akcióján.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik