A villámbajnok Bayern-sztárok hajnalig ünnepeltek a berlini éjszakában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.26. 11:01
null
<strong>JAAAAAA!</strong> A foci és a fogak is rendben vannak (Fotó: twitter.com/Thi_Alcantara91)<br />
A Bayern München kedd este Berlinben újabb rekordot felállítva elhódította története 24. bajnoki címét, soha egyetlen csapat sem ért fel a csúcsra a szezon ilyen korai szakaszában a német bajnokságban. Pep Guardiola tanítványai megtették az első fontos lépést a tavalyi triplázás megismétlése felé, így volt okuk az ünneplésre: a Hertha legyőzése után hajnalig mulattak a német főváros központjában található Kitty Cheng Barban.

 

Bár az ünneplés csak a reggeli órákban ért véget,a német Bild értesülései szerint a bajor buli visszafogott és alkoholmentes volt.

Thomas Müller indul hazafelé (Fotó: bild.de)
Thomas Müller indul hazafelé (Fotó: bild.de)

A szezon eddigi legszebb Bayern-gólját szerző Thiago Alcántara már az öltözőből jelentkezett egy ünnepi selfie-vel (fent), de a sörzuhanyra a jelek szerint még várni kell. A játékosok sportruhában érkeztek a kijelölt szórakozóhelyre, csak Pep Guardiola viselt öltönyt.

A bajnokok a hajnali órákban kezdtek szállingózni hazafelé. Elsőként Toni Kroos és Mario Götze engedte el a partit, 3-kor célozták meg szállodai szobájukat. Guardiola egy órával később köszönt el, Thomas Müller, Franck Ribéry és Bastian Schweinsteiger percekkel 5 óra után távozott. A többiek egészen hatig énekelték, hogy: „FC Bayern, Deutscher Meister…”

Franck Ribéry távozik (Fotó: bild.de)
Franck Ribéry távozik (Fotó: bild.de)

A Bayern legénysége szerdán utazik vissza Münchenbe, hivatalos ünnepség ott sem lesz, de Pep Guardiola szabadnapot adott a játékosainak. A bajnoki címért járó tálat csak május 10-én, az utolsó fordulóban, a VfB Stuttgart elleni hazai találkozón kapja meg a csapat.

Pár órával korábban így ünnepeltek a berlini olimpiai stadionban:

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik