Ronaldo lesz a téma, madárként repked majd a karneválon

Vágólapra másolva!
2014.02.27. 10:41
null
Ronaldo lesz a téma Sao Paulóban (Fotó: sports.yahoo.com)
Ronaldót („az igazit”) még mindig istenként tisztelik Brazíliában. A legendás csatár most egy csapat táncos fantáziáját mozgatta meg, akik a Real Madrid korábbi támadójának életét mutatják majd be a Sao Pauló-i karneválon.

A Gavioes da Fiel tánciskola a brazíliai világbajnokságra készül már, így szerették volna, ha a Sao Pauló-i karneválon is valami olyan témával szerepelhetnek, amely kapcsolódik a nyári tornához.

Sokat nem is kellett gondolkodniuk a szambásoknak, jött a nagy ihlet: Ronaldo lesz a téma.

A tervek szerint a brazilok nem aprózzák el, táncukkal a Barcelonában, a Real Madridban, az Interben és a Milanban is megforduló csatár teljes élettörténetét és pályafutását bemutatják majd.

„Imádjuk őt, Ronaldo egy igazi példakép, minden meccsét láttuk" – mesélte lelkesen a táncosok koreográfusa, Zilkson Reis, aki azt is elárulta, hogy a brazil támadót egy madárként fogják megjeleníteni az előadásukban.

A parádét – amelyen egyébként a tervek szerint Ronaldo is feltűnik majd – február 28. és március 4. között rendezik Sao Paulóban, és már szinte minden készen áll az induláshoz, mivel a helyi munkások október óta csak ezen dolgoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik