A Torino csapatának mezében ült a parlamentben az ír politikus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.31. 17:07
null
Hipszter politikus? Mick Wallace kedvenc futballcsapata mezében jelent meg a parlamentben (Forrás: thescore.ie)
Egy ír parlamenti képviselő, Mick Wallace nagy rajongója a Serie A-ban szereplő Torino együttesének és ezt nem is titkolja: a minap a Juventus kistestvérének bordó mezében jelent meg az országgyűlés színe előtt. Ráadásul nem először! Rajta kívül mindenki öltönyben és nyakkendőben érkezett, de a Torino idei mezének van fehér gallérja, így a kollégáknak egy rossz szavuk sem lehetett.

 

Wallace, aki a Google által a nevére kidobott találatok szerint különösen vonzódik a rózsaszín felsőkhöz, korábban korosztályos futballedzőként is dolgozott, a Torino csapata iránt táplált szerelme pedig hosszú évtizedekre nyúlik vissza.

„Toro-drukker vagyok, szezonbérletem van és a kanyarban szurkolok a hazai meccseken. Rajongom az olasz labdarúgásért, 1982 óta válogatottjuk minden vb- és Eb-meccsén ott voltam, kivéve egyet. Torino városát 25 éve látogatom rendszeresen, nővérem, Mary a közelben telepedett le. Imádom a Torino szurkolóit, számomra ők jelentik szeretett városom szívét” – olvasható a különc politikus hivatalos honlapján.

A képen nem látható, de azért jegyezzük meg, Wallace a közönségkedvenc, Alessio Cerci 11-es mezében jelent meg a parlamentben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik