Jürgen Klopp pofonnal üdvözölte az „ágyús” németet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.23. 14:59
null
Csattant a pofon, de miért? (Forrás: bild.de)
„Miért adott pofont Jürgen Klopp Jens Lehmann-nak?” – teszi fel a kérdést címlapján a Bild.de, Németország vezető lapja. A kérdésre maga a szenvedő fél, Lehmann adott választ.

 

A kép kedd este, a 2–1-es vendéggyőzelemmel végződő Arsenal–Dortmund találkozón készült. Jürgen Klopp, a németek vezetőedzője még a nápolyi kirohanásának okán begyűjtött kétmeccses eltiltását törlesztette az Emirates Stadion lelátóján, Jens Lehmann jelenléte pedig duplán indokolt volt: a 61-szeres német válogatott kapus a Dortmundot és az Arsenalt is öt-öt szezonon keresztül szolgálta.

A felvételek tanulsága szerint találkozásuk pillanatában Klopp egy pofonnal kínálta meg a nála három évvel fiatalabb Lehmannt, de ez nem volt több a BVB-edző utánozhatatlan és megfejthetetlen személyiségének egy furcsa megnyilvánulásánál – örült, hogy összefutottak, és így fejezte ki.

Klopp furcsán fejezi ki az örömét - olykor pofonokat oszt (Forrás: bild.de)
Klopp furcsán fejezi ki az örömét - olykor pofonokat oszt (Forrás: bild.de)

„Egyszerűen csak üdvözölt. Remélem, ezért nem tiltják el ismét, mondom, nem volt több egy baráti paskolásnál” – jegyezte meg humorosan Lehmann a Sky Sports kérdésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik