Az operatőrt elgáncsoló Lavezzi a hétvége tahója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.07. 11:47
A Paris Saint-Germain vasárnap este gól- és emberhátrányból felállva aratott értékes győzelmet a nagy rivális Marseille otthonában, így továbbra is veretlen, és csak rosszabb gólkülönbsége miatt második a francia bajnokságban. A lefújást követően a párizsi játékosok érthető módon nagy ünneplésbe kezdtek, az argentin szélső, Ezequiel Lavezzi túlzásba is vitte az örömködést.

A Napolitól 2012 nyarán igazolt támadó az öltözők felé haladva úgy érezte, most jött el a tökéletes pillanat ahhoz, hogy négykézlábra ereszkedve kirántsa a talajt egy munkáját végző, épp a győztes gólt szerző Zlatan Ibrahimovic sérült vádlijára koncentráló televíziós operatőr alól. Lavezzi tervének megfelelően el is gáncsolta a vakon közlekedő kamerást, aki hatalmasat zakózott, a játékos pedig kuncogó társai gyűrűjében elszaladt. A trükknek egyébként a Bayern München kiválósága, Franck Ribéry is nagy hódolója. Lavezzi tervének megfelelően el is gáncsolta a vakon közlekedő kamerást, aki hatalmasat zakózott, a játékos pedig kuncogó társai gyűrűjében elszaladt. A trükknek egyébként a Bayern München kiválósága, Franck Ribéry is nagy hódolója.

Valamivel később Lucas Moura már kulturáltabb formában fejezte ki boldogságát: a PSG brazilja az Instagramra posztolt egy félmeztelen, ünneplő játékosokkal teli képet, amelyen Lavezzi nem kapott helyet. Ez két okból történhetett: 1: mert argentin. 2: még mindig saját poénján röhögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik