Ribéry szívatásai elől nincs menekvés a Bayern edzésén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.12. 16:50
A Bundesliga 2012–2013-as szezonjában a legjobbnak választott, a bajorokkal nemrég 2017-ig hosszabbított Franck Ribéry köztudottan nagy mókamester, és ezt a nemrég kezdődött felkészülés szezonban is igyekszik bizonyítani új edzőjének, a különös játékrendszerrel operáló Pep Guardiolának. A francia szélső hű társával, az ártalmatlan mókázásra könnyen kapható Diego Contentóval párban szívatja edzőit és társait az edzéseken, egy klasszikus trükk segítségével.

A múlt héten a fizioterapeuta, Gianni Bianchi volt az áldozat, legutóbb pedig a horvát válogatott csatár, Mario Mandzukic dőlt be a szakállas tréfának – a társak mellett az edzésre kilátogatott szurkolók is jól szórakoztak a poénon.volt az áldozat, legutóbb pedig a horvát válogatott csatár, Mario Mandzukic dőlt be a szakállas tréfának – a társak mellett az edzésre kilátogatott szurkolók is jól szórakoztak a poénon.

Azt talán csak Ribéry tudja, ki lesz a következő célpontja, az viszont könnyen lehet, hogy így szándékozik bosszút állni azokon, akik muszlim vallását kérése ellenére sem tisztelték és sörrel öntötték nyakon a bajnoki cím ünneplése közben.

Ribéry és Contento az erőnléti edzővel is elbánt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik