Távolodóban Mutu válogatottsága, odabökött Piturcának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 11:12
null
(Forrás: gsp.ro)
Eddig sem volt túl jó viszonyban egymással a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Victor Piturca és az Ajaccio, korábban azért magasabb szinten jegyzett klasszisa, Adrian Mutu, akit a válogatottban éppen most nem vesznek figyelembe. A legfrissebb fejlemények után még kisebb a valószínűsége annak, hogy a játékos ott lesz a Hollandia és Magyarország elleni, szeptemberi vb-selejtezőkön. Mindez azért, mert megjelent egy fénykép Muturól, amelyen ölében egy ötéves kisfiú ül.

A kisfiú édesapja ugyanis Piturca, ami adott esetben akár jó pont is lehetne Mutunak, közeledhetne egymáshoz a két érintett. Legalábbis, ha a szakember törvényes gyerekéről lenne szó. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű, hiszen a kisfiú házasságon kívül született, ráadásul Piturca még sajátjának sem ismeri el.

Az édesanyához, a 19 évvel fiatalabb litván balerinához, Victoria Blochinához egy szerelmi románc fűzte, de ezt azóta is tagadja, hiszen házas emberként bocsátkozott bele ebbe az állítólagos kalandba. A táncosnő viszont azóta is harcol az igazért, és a kisfiú érdekeit szem előtt tartva állandó témával látja el a hasonló sztorira mindig vevő bulvármédiát.

A képet is ő tette fel egy közösségi oldalára, a következő felirattal: „A legjobb!”

A nemrégiben egy lefolyóban talált kínai csecsemő sorsát szívén viselő Mutu és Piturca közötti nézetkülönbségről sem tudni sokat, a szakember szerint azonban kizárólag szakmai jellegű témában vitáznak. Mindenesetre a budapesti vb-selejtezőn gólt szerző Mutut a nyáron már nem hívta meg a június 4-i, Trinidad és Tobago elleni bukaresti felkészülési találkozóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik