Durva verekedés miatt szakadt félbe a tollaslabda-mérkőzés - videó

Vágólapra másolva!
2013.07.22. 17:49
null
Így ér véget egy szép sportbarátság… (Fotó: vancouversun.com)
A Kanadában mérkőző két thaiföldi páros egyike nem nézte jó szemmel, hogy egykori társa most ellene próbál ügyeskedni.

„Na, ezért nem járnak ki családok a tollaslabda-mérkőzésekre” – mondtuk, miután megnéztük a lenti videót. Ezen az látható, hogy a Canada Open férfi párosversenyének döntőjébe jutó két thaiföldi páros egy-egy tagja csúnya verekedést rendez a másféle szórakozáshoz jutó nézők legnagyobb megdöbbenésére.

A Yahoo!Sports tudósításából kiderül, hogy a Bodin Isszara, Pakkavat Vilailak és a Manipong Dzsongdzsit, Nipitfon Puangpuapecs párosok közötti mérkőzés egy darabig a megszokott kerékvágásban haladt, mígnem utóbbiak megnyerték az első játszmát, és a térfélcserénél Dzsongdzsit az ütőjével a labda helyett korábbi páros társát, Isszarát ütötte meg. A két sportoló egy éve még együtt képviselte hazája színeit a londoni olimpián...

Ezt heves szóváltás követte, majd Isszarát elkezdte kergetni Dzsongdzsit, akit földre vitt, párszor megcsapkodott és kicsit megcipőzött mielőtt a rendezők szétszedték őket. A póló nélkül távozó Dzsongdzsitról megállapíthattuk, hogy nem tollas a háta, az őt megrakó Isszarát és társát pedig kizárták a döntőről. Az eset után a Nemzetközi Tollaslabda-szövetség szigorú vizsgálatot rendelt el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik