Most C. Ronaldo visszatérését írta meg a MU hivatalos Twitter-oldala - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 12:03
null
Látjuk-e még ezt a párost Manchesterben? (Fotó: Action Images)
Profin használják a közösségi médiát: az edzőváltás után most a portugál sztár hazatérését sikerült valahogy közhírré tenni.

Előbb vagy utóbb valakit most már ki fognak rúgni a Manchester Unitedtől: a klub most éppen azért lett közröhej tárgya, mert a sajtóosztály hivatalos Twitter-csatornáján kiélesítették, hogy visszatér a klubhoz Cristiano Ronaldo:

Biztos csak tesztelték az oldalt...
Biztos csak tesztelték az oldalt...

„Isten hozott itthon, Cristiano! Figyeljétek a hivatalos honlapot, hamarosan érkeznek a friss infók!" – állt a bejegyzésben a #TheReturn hashtaggel megerősítve. A dolog számos kérdést felvet: feltörték-e a United Twitter-csatornáját? Tényleg visszaztér Cristiano Ronaldo a Real Madridtól a Manchester Unitedhez? Már kora reggel alkoholt fogyasztanak a klub sajtósai?

Megannyi válaszra váró kérdés, miközben az angol és a spanyol média CR7 átigazolásán pörög, pláne azóta, hogy pártfogója és honfitársa, José Mourinho elhagyta Madridot. Az tény, hogy a portugál szélsőnek 2015-ig szóló szerződése van a spanyol fővárosban, és egyre több helyen olvasni, hogy nem kívánja azt meghosszabbítani.

Scott Minto, a Sky Sports spanyol foci szakértője azonban amondó, hogy szinte kizárt, hogy Ronaldo idén nyáron klubot váltson. Ha vált is, az csak 2014 nyarán fog megtörténni.

Ezt is elszúrták: már biztos alig várták, hogy összepakoljon...
Ezt is elszúrták: már biztos alig várták, hogy összepakoljon...

„Két év van még a szerződéséből, de köztudott, hogy bizonyos okok miatt nem boldog Madridban, és azzal sincs kibékülve, ahogy Florentino Pérez irányítja a klubot és a csapat életét. Úgy érzi, hogy neki olyan státusz járna a klubnál, mint Lionel Messinek a Barcelonánál. Nem volt hajlandó leülni és tárgyalni a szerződése meghosszabbításáról. Ami rendben is van, ha még három év van hátra a kontraktusodból, de amikor már csak kettő, akkor a klubok hajlamosak pánikba esni. Ha a következő hat hónapban semmi nem történik ebben az ügyben, akkor én már biztosra fogom venni, hogy 2014 nyarán visszatér a Manchester Unitedhez."

A szakértő szerint, akinek a Real Madridnál lehetősége van nagyobb ikonná válni még Alfredo Di Stefanónál is, az azért nincs könnyű helyzetben: a legnagyobb és legsikeresebb klubtól nem sok irányba vezet út – pláne nem előre. Igazából csak a hasonló kaliberű előző klub, a Manchester United marad számára. De azt még mindig nem tudjuk, hogy Ronaldo miért árulja madridi luxus villáját?

Az persze kérdés, hogy a második apjaként tisztelt Sir Alex Ferguson távozása után ugyanolyan csábító-e még az Old Trafford öltözője Ronaldo számára?

Még ez is várhatott volna egy keveset...
Még ez is várhatott volna egy keveset...

És, ha már Sir Alex: az edzőlegenda távozását is sikerült elbaltázni a közösségi médiában, miután a klub hivatalos Facebookon-oldalán idő előtt kikerült a visszavonulás híre. Míg az új edző, David Moyes érkezését hirdető képet a klub honlapján és a Facebookon is idő előtt élesítették. Valaki lassan kezdhet csomagolni...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik