Vilmos herceg megismerkedett a BL-döntő labdájával - képek

Vágólapra másolva!
2013.05.25. 11:33
null
Vilmos herceg éppen a BL-döntő labdájával ismerkedik Michel Platini asszisztálásával (forrás: Daily Mail)
Az angol szövetség megalapításának 150. évfordulójára kongresszust rendeznek Londonban, és természetesen a Dortmund–Bayern BL-döntőt is. Vilmos herceg, aki hivatalosan az angol futballszövetség (FA) elnöke, még tippelésre is vállalkozott, hogy ki fogja nyerni a döntőt.
Gratulálok, uram! (forrás: Daily Mail)
Gratulálok, uram! (forrás: Daily Mail)

„Nagy megtiszteltetés az angol futballszövetségnek, hogy megrendezhettük a kongresszust, de még nagyobb, hogy a holnapi Bajnokok Ligája-döntőt is. A 150. évfordulón ez igazán különleges dolog. Én a Bayern Münchenre fogadnék, szerintem kettő-nullára nyernek."

„Az olyan meccsek, mint ez a döntő, nagyon fontosak, de igazából az számít, ami nem a profi futball szintjén zajlik – létesítmények, edzőképzések, valamint az, hogy mindenki előtt megnyíljanak a lehetőségek a futballra."

A herceg, aki megrögzött Aston Villa-szurkoló, négyszemközt találkozott Sepp Blatterral, a FIFA elnökével is. A kongresszuson tett felszólalása után Michel Platini olyan labdával ajándékozta meg, amelyet 11 sztárjátékos, az UEFA rasszizmus elleni kampányának arcai írtak alá. Utána pedig jött egy másik ajándék, egy aprócska labda, amelyet Vilmos július közepére várt kisgyerekének szánt az európai szövetség elnöke.

Ezt pedig a kicsinek... (forrás: Daily Mail)
Ezt pedig a kicsinek... (forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik