A játékos elsírta magát, mert nem az ellenfelük lett a bajnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 20:06
Három pontra lett volna szüksége szombaton a bolgár Levszki Szófiának ahhoz, hogy megszerezze 27. bajnoki címét. Mint az köztudott, ez nem sikerült, mert Dimitar Vezov hihetetlen öngóljával csak döntetlent értek el a Szlávija ellen. Ezalatt a rivális razgradi Ludogorec simán nyert idegenben a Montana ellen, és tavalyi bajnoki címét sikerült megvédenie.

A Levszkinél szomorúak voltak tehát, de talán náluk is szomorúbb volt az ellenfél Szlávija középpályása, Dimo Atanaszov, aki gyerekkora óta óriási Levszki-drukker, és egész egyszerűen elsírta magát az öltözőben, amikor kiderült, hogy a döntetlennel éppen buktához segítették hozzá kedvenceit.

„Az egyik játékosunk sírva fakadt az öltözőben, amikor kiderült, hogy a Levszki elbukta a bajnoki címet. Az biztos, hogy többé nem játszhat a Szlávijában" – mondta ki a szigorú verdiktet a csapat elnöke, Venceszlav Sztefanov.

Atanaszov ezen a meccsen nem játszott, játszott viszont a kapus, Georgi Petkov, aki a Szlávija döntetlenjét az utolsó pillanatokban egy óriási védéssel mentette meg. Róla azt kell tudni, hogy 2011-ig tíz éven át a Levszki kapusa volt, ezért az aranyérmet az utolsó meccsen elbukó Levszki-drukkerek haragja ellene is fordult.

Nehéz ügy, nem vitás...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik