Messit idegesítették a szomszédok, megvette a házukat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 14:38
null
Messinek elege lett a „jószomszédi iszonyból” (Fotó: Action Images)
Lionel Messi, az FC Barcelona négyszeres aranylabdás zsenije elég egyszerű, de annál költségesebb módon szabadult meg idegesítő szomszédaitól: megvásárolta az ingatlanjukat.

Ha valami nem jellemző Messire, az a vagyonával való kérkedés, keveset hallani arról, mire is költi pénzét az argentin. A mostani, a katalán Mundo Deportivo által közölt történet azonban kivételt képez.

Csaknem egymillió eurójába került, hogy megszabaduljon idegesítő szomszédaitól, akik nem csak hangoskodással kergették az őrületbe őt és családját. A háromtagú família jelenleg Barcelona Pedralbes luxusnegyedében lakik, de csak addig, míg castelfedellsi otthonukat felújítják.

Körülbelül egy évvel ezelőtt költözött a Messi család az átmeneti villába, egyik szomszédja pedig már a költöztető autók megérkezésekor különös kéréssel fordult Leóhoz. Problémái adódtak a lakáshitel törlesztésével, ezért felajánlotta megvásárlásra Messinek az ingatlant, de a Barca-sztárt nem különösebben érdekelte az üzlet. Egy ideig.

Amellett, hogy az egyébként igen zajos életvitelt folytató szomszéd szinte egész nap üvöltette kedvenc zenéit, alternatív bevételi forrásként Barca-érzelmű drukkereket látott vendégül a házában, akik egy kisebb összegért cserébe közelebb férkőzhettek imádott kedvencük civil életéhez. Miután felfedezte Messi a „látványpékséget”, felhúzatott egy kilátást zavaró falat a két ingatlan közé, de ez meg a szomszédnak nem tetszett, s jogi lépésekkel fenyegetőzött.

Ezen a ponton lett annyira elege Messinek, hogy végül úgy döntött, megvásárolja az ingatlant, csak hogy örökre véget vessen a „jószomszédi iszonynak”. Nincs mese, kemény (és drága) dió a szupersztárok élete.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik