Balotelli szőkén vakító fejjel sokkol

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 17:18
null
Mario szőke bombázó lett (Fotó: www.mcfc.co.uk)
Miközben Roberto Mancini szépen lassan beleőszül (és bele is őrül) a Mario Balotellivel folytatott szélmalomharcba, addig az olasz ördögfióka sokkolóan szőke hajjal próbálja feledtetni az enyhén balhésra sikeredett évkezdést. Balotelli a Manchester City csütörtök reggeli edzésén jelent meg az új külsővel, a punk fazon a régi, csak mától a taraj és Mario egész feje szőkén világít.

Mióta Balotelli feltűnt a profi futball égboltján, már megszokhattuk, hogy időről időre valami újat és különlegeset is csempész viszonylag egyszerű hajviseletébe. Szőke taraja korábban is volt már, ahogy teljesen kopasz és labirintus formájúra nyírt kobakkal is jelent már meg, bár a jelenleginél merészebb frizurával talán még nem próbálkozott. Kíváncsian várjuk, hogy az elsőre sokkoló megújulás egy belső javulást is hoz-e a csatárnál, bár utóbbira azért nem tennénk komolyabb összeget.

A Manchester City hivatalos honlapjának segítségével egy rövid kirándulást is tehetünk Balotelli elmúlt három évét összefoglaló „frizuriográfiájába".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik