Nani kimaradt a Man. United 2013-as naptárából

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 11:58
null
(Fotó: Action Images/Sportszelep)
Könnyen előfordulhat, hogy az angol Premier League-ben szereplő Manchester United szélsője, Nani jövőre elhagyja a „vörös ördögöket", legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy a portugál játékos kimaradt az MU 2013-as hivatalos naptárából.

Nani szerződése jelenlegi munkaadójánál 2014 nyarán jár le, a klub és a játékos pedig a közelmúltban nem tudott megegyezni a hosszabbítás feltételeiről, így lehetséges, hogy az idei lesz a portugál utolsó szezonja Manchester vörösebbik felén. Ha az angol pontvadászatot jelenleg három ponttal vezető MU pénzt akar látni a labdarúgó távozásából, még a nyáron (sőt akár már a télen) új csapatot kell találni számára.

Nani az elmúlt három szezonban oszlopos tagja volt Sir Alex Ferguson együttesének, de szeptember óta mindössze hét bajnoki mérkőzésen lépett pályára, a november 7-én rendezett, Braga elleni BL-meccstől fogva pedig egyáltalán nem kapott lehetőséget. A hírek szerint az orosz Zenit és a francia PSG már januárban készek ajánlatot tenni a feleslegessé vált szélsőért, míg Ferguson a Portóban futballozó James Rodriguezzel, vagy Wilfried Zahával, a Crystal Palace ígéretes tehetségével pótolhatja a portugált.

A 2013-as naptár nem csak a Manchester Unitednél indított útjára átigazolási pletykákat: az Arsenal jövő évi naptárából Theo Walcott és Bacary Sagna maradt ki, azaz előfordulhat, hogy ők ketten lesznek Arsene Wenger csapatának következő távozói.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik