A 11 legszebb német focis csaj

Vágólapra másolva!
2011.01.19. 17:07
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/top11nemetlanyok">Az álomnő sört hoz – Sarah Brandner (Fotó: lifestyle.butjazz.com) A képgalériához kattintson a képre! </a>
A n&eacute;met labdar&uacute;g&oacute;-v&aacute;logatott t&ouml;bb szempontb&oacute;l is alaposan meglepte a vil&aacute;got 2010 nyar&aacute;n. Egyr&eacute;szt kevesen sz&aacute;m&iacute;tottak arra, hogy a Nationalelf a vb egyik legl&aacute;tv&aacute;nyosabb j&aacute;t&eacute;k&aacute;t bemutatva eg&eacute;szen a bronz&eacute;remig menetel, m&aacute;sr&eacute;szt megh&ouml;kkentő m&oacute;don a n&eacute;metek a lel&aacute;t&oacute;kon is h&oacute;d&iacute;tottak: t&ouml;bb f&oacute;rum szerint egy&eacute;rtelműen Joachim L&ouml;w csapat&aacute;t k&iacute;s&eacute;rte el D&eacute;l-Afrik&aacute;ba a legink&aacute;bb csod&aacute;lnival&oacute; h&ouml;lgykoszor&uacute;. &Iacute;me, a legszebb n&eacute;met l&aacute;nyok &eacute;s asszonyok Top 11-e, k&ouml;zt&uuml;k n&eacute;h&aacute;ny v&aacute;logatott sz&eacute;ps&eacute;g!

 

Grit Freiberg és Anna-Maria Lagerblom
Grit Freiberg és Anna-Maria Lagerblom

Grit Freiberg – Tim Wiese felesége
A sötét hajú Grit pszichológusi állását hátrahagyva néhány éve főállású anyaként éli életét. Nyilatkozataiból arra lehet következtetni, nincs elszállva attól, hogy futballista a férje, egyszer kijelentette, szerinte a labdarúgók túl sokat keresnek. Mindenesetre úgy tűnik, őszinteségével Wiese szívét is meghódította, a kapus néhány éve családi autóra cserélte Ferrariját, karácsony előtt pedig elvette a hölgyet feleségül.

Alessia Walch – Dennis Aogo jegyese
A Hamburg védőjének párja a legismertebb a focistafeleségek és -barátnők közül, Alessia Walch ugyanis a Mayor’s Destiny elnevezésű német együttes basszusgitárosa(!) és énekese. A lány állítólag csak a hangszerekkel bánik kemény kézzel, Aogóval teljesen egy húron pendülnek.

Claudia Schattenberg – Philipp Lahm felesége
A pár évek óta ismeri egymást, de csak két éve kezdtek el járni, gyorsan komolyra fordultak azonban a dolgok, ugyanis idén nyáron – három nappal a vb-döntő után – összeházasodtak. Claudia egy interjúban elárulta, hogy korábban a kereskedelmi szektorban, a Mercedes alkalmazásában állt , és szeretne a jövőben is dolgozni.

Linn Rödenbeck és Susan Odonkor
Linn Rödenbeck és Susan Odonkor

Linn Rödenbeck – Arne Friedrich barátnője
A védő csinos barátnője társaihoz hasonlóan igyekszik megállni a saját lábán is, és egy marketingprofilú cég munkatársaként dolgozik. Linn elsősorban zenészekkel és sportolókkal foglalkozik, arról azonban nincs tudomásunk, hogy esetleg párját is ellátná tanácsokkal. Annál úgysem hívja fel jobban semmi a figyelmet Arnéra, mintha Linn mellette van.

Sarah Brandner – Bastian Schweinsteiger barátnője
Nemcsak Schweinsteiger, kivételes bájjal megáldott párja is vezéregyéniség társai közt. Sarah Brandner a „legek legje”, több szavazáson is a modellkedésből élő szőke szépséget választották a vb legszebb „oldalbordájának”, ám egyébként is rendszeres dobogósa bármely hasonló voksolásnak. Minden további helyett képei beszélnek róla.

Simone Ballack – Michael Ballack felesége

A mindig elegáns Simone (lánynevén Lambe) és Michael szerelme valódi love story. A pár még a kilencvenes években ismerkedett meg egy étteremben, ahol Simone pincérnőként dolgozott. A történet nem ért véget a desszertnél, és – több mint tíz év együttélés és három gyermek megszületése után – 2008-ban házasság lett belőle. Michael kitartása érthető: felesége ma is gyönyörű.

Anna-Maria Lagerblom – Mesut Özil exbarátnője

Pekka Lagerblom finn futballista, korábban a Werder játékosa volt. Anna-Maria Lagerblom (eredetileg Lewe) a felesége – volt. Egészen addig, amíg 2009-ben ott nem hagyta Mesut Özilért. Hogy Anna-Maria szíve miért kezdett hevesebben verni, amikor meglátta a német-török irányítót, fogós kérdés, Özil érzelmi kilángolását már kevésbé kell magyarázni a nála hét évvel idősebb csábítóra nézve, a pár nem is maradt sokáig együtt, néhány hete ugyanis szakítottak. Anna-Maria egyébként nem más, mint bizonyos Sarah Connor húga.

Lena Mühlbacher
Lena Mühlbacher

Lena Mühlbacher – Tim Borowski felesége
Tim Borowski ugyan már kikopott a válogatottból, azonban vigasztalhatja a Werder középpályását, hogy otthon nem akárki várja az edzések után. Lenáról azon kívül, hogy négy éve hű társa férjének, keveset lehet tudni, ideje nagy részét a hároméves Emilia nevelése teszi ki. Azért ne gondoljunk rögtön egy kezes-talpas német háziasszonyra: Lenát korábban a Bundesliga harmadik legszebb futballistafeleségének is megválasztották.

Sylwia Klose – Miroslav Klose felesége
A mediterrán szépségjegyekkel megáldott Sylwia Miroslavhoz hasonlóan lengyel származású, és 2003 óta a támadó felesége. Bár a rosszindulatú pletykák szerint kapcsolatuk elején az asszony túlontúl is közeli kapcsolatba került Patrick Owomoyelával, a házasság azóta is felbonthatatlan, sőt ikerpár által lett megerősítve. Sylwia asszonyt a szülés előtt férjura egyik mérkőzése közben szállították a VIP-páholyból a kórházba.

Lisa Müller
Lisa Müller


Lisa Müller – Thomas Müller felesége

Thomas Müller úgy tűnik, hogy nemcsak a helyzetek értékesítésében határozott, de a magánéletben is, hiszen tavaly decemberben, húszévesen elvette feleségül barátnőjét. Lisa megfogalmazása szerint mindent elsöprő szerelem az övék, így nem kérdéses, hogy jól döntöttek. A barna lány modellként igyekszik érvényesülni az életben – a Müller névvel még szerencséje lehet.

Silvia Meichel – Mario Gomez barátnője
Íme, a Spielerfrauen-válogatottban is teljes a bayernes támadósor! Gomez önbecsülését alighanem a gyenge teljesítmények idején is az adta vissza, ha ránézett nála két évvel fiatalabb, természetes szépségű barátnőjére. A 23 éves, tanuló lány és a csatár a középiskolában ismerkedett meg egymással, és immár hétéves kapcsolattal büszkélkedhetnek.

 TOP 11 NÉMET FOCISTA WAGS
Grit Freiberg – Alessia Walch, Linn Rödenbeck, Claudia Schattenberg – Sarah Brandner, Simone Ballack, Anna-Maria Lagerblom, Lena Mühlbacher – Lisa Müller, Sylwia Klose, Silvia Meichel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik