Valencia: azonnali hatállyal menesztették Celadest – hivatalos

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.06.29. 21:04
null
A csapatot szeptemberben átvevő tréner a Marca szerint elveszítette a kontrollt az öltöző felett (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia a hivatalos honlapján tudatta, hogy menesztette vezetőedzőjét, Albert Celadest.

 

A trénert Marcelino meglepő szeptemberi menesztése után nevezték ki a csapat élére, és a kezdeti eredmények biztatók is voltak, a Chelsea és az Ajax idegenbeli legyőzésével a BL kieséses szakaszának elérése is összejött. A Király-kupa címvédője ugyanakkor már a koronavírus-járvány miatti félbeszakítás előtt lejtmenetbe kapcsolt, február 4. óta 13 tétmeccsből csak kettőt nyert meg, a Villarreal elleni vasárnapi vereség már a nyolcadik volt ebben az időszakban, ezt követően pedig már lépett a vezetőség.

A Marca beszámolója szerint Celadesnek nemcsak a gyenge forma miatt kellett távoznia, hanem azért is, mert elveszítette az uralmat az öltöző felett, nemrégiben Maxi Gómez kritizálta csapat-összeállítását, majd Mouctar Diakhaby is éles bírálatot fogalmazott meg vele szemben.

A klubhonlap szerint az eddigi segédedző,Voro González veszi át ideiglenesen az első csapat irányítását, megbízatása az idény végéig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik