R. B.
2020.02.13 10:08 Frissítve: 2020.02.13 10:22

Real Madrid: Zidane karambolozott, szelfit kért a vétlen sofőr – fotó

Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli Real Madrid vezetőedzője nekiment egy másik gépjárműnek autójával múlt szombaton, ám szerencséjére a vétlen sofőr kedélyesen reagált a balesetre.

Ignacio Fernández és Zinédine Zidane (Fotó: La Voz de Galicia)

 

A francia szakember szombaton Valdebebasba tartott a Real Madrid edzésére, amikor egy körforgalomban hátulról nekiment az előtte hirtelen fékező autónak.

A La Voz de Galicia beszámolója szerint Zidane rögvest kipattant autójából, hogy egyeztessen a másik sofőrrel, Ignacio Fernándezzel.

„Jobb lett volna más körülmények között megismerkedni, de így sem rossz” – mondta Ignacio Fernández Zidane-nak, amikor tudatosult benne, ki törte össze a kocsiját, majd egy szelfit kért a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes trénertől, hogy ismerősei elhiggyék, kivel karambolozott.

Fernández felajánlotta Zidane-nak, ha gondolja, lezárhatják az egész ügyet azzal, hogy autót cserélnek, ám az egykori kiváló labdarúgó jót nevetve nemet mondott erre az ötletre. Zidane ugyanis több mint hatvanezer eurós (húszmillió forintos) Audijával ütközött – igaz, Ignacio Fernández is Audival volt.

Zidane egyik képviselője még aznap telefonon egyeztetett a vétlen sofőrrel, majd hétfőn rendezték a biztosításhoz szükséges papírokat. Fernández elmondása szerint Zidane roppant hálás volt, hogy nem tartotta fel autogramok, mezek vagy meccsjegyek reményében, mert különben elkésett volna a tréningről.

JAVI G. R. on Twitter

Zidane acaba de tener una colisión(solo chapa) camino a Valdebebas 

2022.11.10 18:06:18

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az öltözőben Piqué volt az egyik első számú tréfamester, aki gyakran gyermeteg poénokkal szórakoztatta vagy bosszantotta a többieket. Ám aki ezek alapján infantilis, nagyra nőtt gyermeknek gondolja, az hatalmasat téved. Az IQ-ja a hírek szerint 140 feletti, a pályán is elsősorban a játékintelligenciájával tűnt ki.

2022.11.10 03:40:58

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A „királyi gárda” legyőzte a Cádizt a világbajnokság előtti utolsó mérkőzésén.

2022.11.08 21:16:35

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Lewandowskit az első félidőben kiállították, de fordított az Osasuna ellen a szünet utánra feljavuló Barca.

2022.11.07 20:48:14

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Kikapott a La Liga fásultan futballozó címvédője a kis csapat otthonában, maradt a tabella élén a Barcelona.

2022.11.05 20:46:39

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Befejezte a karrierjét a katalánok legendás védője, győzelemmel köszönt el a Camp Noutól.