B. L. 2020.03.28 22:12 Frissítve: 2020.03.28 22:27

Real Madrid: „Luka Jovics az egyetlen, aki megtesz mindent, hogy tönkrevágja a karrierjét”

Eddig finoman szólva sem lehet sikertörténetnek nevezni Luka Jovics Real Madridnál töltött időszakát, most pedig az Athletic Bilbao korábbi trénere, Dragoszlav Sztepanovics kritizálta.

Jovicsnak az elmúlt hónapokban a pályán és azon kívül sincs sok sikerélménye (Fotó: AFP)

 

A 22 éves szerb támadót a nyáron 60 millió euróért szerződtette a királyi gárda, de eddig 24 tétmérkőzésen csak két gól és két gólpassz a mérlege – igaz, ezen a 24 találkozón összesen csupán 770 perc jutott neki.

Most éppen azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a szerbiai karantént megszegve az utcán mászkált, és bár ezért később elnézést kért, így is sok kritika éri.

Most az Athletic Bilbao korábbi trénere, a 34-szeres jugoszláv válogatott Dragoszlav Sztepanovics adott hangot a nemtetszésének.

„Ő az egyetlen ember, aki megtesz mindent, hogy tönkrevágja a karrierjét
– idézi a Marca Sztepanovicsnak a szerb Kurirnak adott szavait. – Jovics maga ellen dolgozik. Szerencséje volt, hogy Adi Hütter esélyt adott neki az Eintrachtnál, majd a szerb labdarúgás történetének legdrágább játékosaként a Real Madridhoz igazolt. Nem tudom elhinni, mit csinál magával ez a gyerek.”

Sztepanovics Jovics indokait (Miután Madridban meg volt engedve, hogy leugorjak a gyógyszertárba, azt gondoltam, ez itt is így megy – tévedtem) hallva úgy véli, honfitársának inkább csendben kellene maradnia.

„Olvastam a szerb médiában, úgyhogy tudom, milyen élete volt, hogy gyerekként az édesapjával együtt a kocsiban aludtak, és várták a másnap reggeli edzést. Micsoda áldozatokat hozott meg… aztán jön ez. Luka nyilvánvalóan nem gondol magára. Amikor azt mondják, hogy ez egy tiltás, úgy tesz, mint aki semmit sem ért. Jobb lenne befognia a száját és nem beszélni. Nem hiszem el, hogy ilyet tett.

2021.01.24 15:50:38

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

A foggal-körömmel védekező hazaiak csak megnehezíteni tudták a katalánok dolgát, de azt nagyon.

2021.01.23 20:17:37

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Kroos, Benzema és Modric remekelt; Hazard gólt lőtt és gólpasszt adott – először madridi karrierje során.

2021.01.21 19:58:05

Spanyol labdarúgás VÉGH JÁNOS

Nem volt egyszerű dolguk: Griezmannék harmadosztályú ellenfelük ellen hosszabbításra kényszerültek.

2021.01.20 23:36:09

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Aligha van szüksége Messinek arra, hogy igyekezzem magyarázni a cselekedeteit. Bár kétségtelen, mögötte is halmozódnak az évek, mérséklődött kirobbanásának intenzitása is, amellyel korábban alig adott esélyt a védőknek az utánrúgásra.

2021.01.20 19:17:49

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Vezetett a Real, de a lelkesen küzdő hazaiak előbb egyenlítettek, majd tíz emberrel a győzelmet is megszerezték.