Real Madrid: Casillas bocsánatot kért, és barátnőket emlegetett

Vágólapra másolva!
2010.03.11. 22:48
Egy nappal a Lyon elleni Bajnokok Ligája-kiesést követően Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa bocsánatot kért a történtekért a szurkolóktól, és arccal a bajnoki hajrá felé fordult.

„Szeretnék bocsánatot kérni drukkereinktől, ugyanakkor azt is szeretném, ha tudnák: mi sohasem adjuk fel! Boldogok lennénk, ha megnyerhetnénk magunknak és nekik a bajnoki címet – mondta a csapat egyik vezéregyénisége, majd védelmébe vette Manuel Pellegrini vezetőedzőt. – Belőle csináltak bűnbakot, holott a felelősség minket terhel."

Casillas hangsúlyozta, túl kell tenni magukat a közös csalódáson, mert bár Bajnokok Ligája-serlegből kevesebbet birtokol a klub, azaz a nemzetközi diadal lett volna az értékesebb, azért a 32. spanyol bajnoki cím megszerzésének lehetőségét se becsülje le senki.

„Ugyanígy van az ember a barátnőkkel. Ha van, akkor szabadságra vágyunk, de ha nincs, akkor meg máris újra barátnőt szeretnénk. Mindig az éppen hiába áhított állapotot látjuk értékesebbnek" – vont párhuzamot a kapus a két különböző „trófeagyűjtési tevékenység" között.

A Real legutóbb 2002-ben nyert BL-t, bajnokságot pedig 2008-ban. Az idén 25 forduló után a madridiak jobb gólkülönbséggel vezetik a spanyol tabellát a címvédő Barcelona előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik