Real: Luka Jovics a Fiorentinához kerülhet – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.05. 10:42
null
Luka Jovics távozhat a Real Madridtól (Fotó: AFP)
A spanyol bajnoki címvédő Real Madrid labdarúgócsapata mindenben megegyezett az olasz Fiorentinával, melynek értelmében a „blancók” szerb támadója, Luka Jovics 2024-ig a firenzeiekhez kerül, de egyelőre nem tisztázott, kölcsönben vagy végleg.

Az átigazolási ügyekben mindig megbízható olasz újságíró, Fabrizio Romano arról írt, hogy a Real és a Fiorentina hosszas egyeztetés után mindenben megállapodott Luka Jovics kölcsönszerződéséről, melynek értelmében a 24 éves szerb válogatott 2024-ig írt alá Firenzében további kétéves hosszabbítási opcióval.

Egy másik olasz újságíró, Gianluca di Marzio már arról számolt be Luka Jovics kapcsán, hogy a Fiorentina kifizeti a szerb következő két évre vonatkozó 2.5 millió eurós fizetését és ingyen csatlakozik a firenzeiekhez, akiknél ha megújítja szerződését, a harmadik és negyedik évben ötmillió euró körüli összeget kereshet.

Luka Jovics egyébként még 2019-ben igazolt Madridba a német Eintracht Frankfurttól, de a spanyol együttesben csupán 34 mérkőzésen lépett pályára, s három gólt, valamint négy asszisztot jegyzett, ezért a 2020–21-es idényre egy évre kölcsönbe visszatért Frankfurtba. A mögöttünk hagyott évadot már ismét Madridban töltötte, ám nem tudott állandó lehetőséget kiharcolni magának.

Romano a Reallal kapcsolatban arról is írt, hogy a királyi gárda három brazil játékosával is hosszabbíthat hamarosan, így Vinícius Jr. 2026-ig, Éder Militao és Rodrygo pedig 2028-ig kötelezi el magát a tizennégyszeres Bajnokok Ligája-győzteshez.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik