Real: Kétszer ennyi gólunk lesz majd, ha megszerezzük Mbappét – Benzema

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.04.05. 09:47
null
Karim Benzema és Kylian Mbappé a francia válogatottban remekül megérti egymást (Fotó: Getty Images)
A Real Madrid támadója, Karim Benzema a francia L'Équipe-nek adott interjút, amelyben főleg a Paris Saint-Germain sztárjáról, Kylian Mbappéről beszélt. Utóbbi még mindig nem döntött arról, hol folytatja a következő idényben.

 

„Én azt mondom, kétszer ennyi gólt szerzünk majd, miután megszerezzük Mbappét. Szeretek vele játszani a nemzeti csapatban és jó lenne, ha ez klubszinten is megtörténne. Komolyan mondom, szerintem megdupláznánk, talán megtripláznánk a góljaink számát közösen” – mondta a Real Madrid csatára a L'Équipe-nek adott interjújában, ami címlapra került kedden a francia lapban.

„Sokszor elmondtam már, de ő lehet a harmadik sztár a támadósorunkban, jómagam és Vinícius Jr. mellett. Mbappéval jól kijövünk egymással a pályán kívül és a pályán is, ami tökéletes összehangot szül” – folytatta Karim Benzema.

Mbappé a napokban adott egy interjút a Prime-nak a jövőjével kapcsolatban: „Még nem döntöttem a jövőmről, ezt mindenki tudja. Gondolkozom, de még rengeteg mindenen múlhat a döntésem. Ha már tudni fogom, hogyan tovább, be fogom jelenteni. Hogy elképzelhető-e a maradásom? Természetesen.”

Ehhez képest a francia RMC újságírója, Daniel Riolo úgy értesült, hogy Mbappét már meg is győzték a párizsi vezetők a maradásról, a hivatalos bejelentés pedig májusban várható. Ezt egyelőre más nem erősítette meg, viszont a The Guardiannek és a BBC-nek is dolgozó Romain Molina értesülései szerint a francia támadót a közeljövőben személyesen győzködi majd a maradásról a katari emír és a francia miniszterelnök, Emmanuel Macron is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik