nemzetisport.hu 2019.02.09 09:37 Frissítve: 2019.02.09 10:11

Real: „Ha nem kapod meg a lehetőségeket…” – Isco kifakadt

Az utóbbi időben rendszeresen olvasni arról a spanyol lapokban és hírportálokon, hogy a Real Madrid játékosa, Isco nem elégedett a klubnál betöltött szerepével, rossz a kapcsolata Santiago Solari vezetőedzővel, és a távozására is jó esély mutatkozik. Nemrég a klub korábbi játékosa, Rubén de la Red is kritizálta, amire a futballista a Twitteren válaszolt – miközben az is kiderült, hogy sérülés miatt lemarad a szombati, Atlético Madrid elleni derbiről.

 

Isco nem viseli jól a mellőzést, de ennek ellenére is mindent belead (Fotó: AFP)


A Real Madriddal korábban bajnok és spanyol Szuperkupa-győztes, valamint a spanyol válogatottal Európa-bajnok De la Red nemrég kritikusan nyilatkozott Iscóról az AS-nek.

„A Real Madrid olyan klub, amely nem vár senkire. A csapatban mindenki elég jó ahhoz, hogy elfoglalja egy társa helyét, tehát ha valaki nem teljesít a megfelelő szinten, nem kap lehetőséget.”

Természetesen Isco is hallott erről a nyilatkozatról, és a Twitteren reagált is az elhangzottakra.

„Teljesen egyetértek De la Reddel, de ha nem kapod meg ugyanazokat a lehetőségeket, mint a csapattársaid, megváltoznak a dolgok… De így is folytatom a kemény munkát és a küzdelmet, várva az alkalmakat. Hala Madrid!”

ISCO ALARCON on Twitter

Totalmente de acuerdo con De la Red,pero cuando no gozas de las misma oportunidades que tus compañeros la cosa cambia... aún así sigo trabajando y luchando mucho a la espera de ellas! Hala madrid!!

Erre Solari is reagált az Atlético elleni meccs előtti sajtótájékoztatón. Megkérdezték tőle, hogy felbosszantotta-e Isco tweetje, erre így reagált: „Hát…” 

Később folytatta: „A profi futballistának az a dolga, hogy dolgozzon keményen, és adjon bele száz százalékot, hogy segíthesse a csapatot.”

Mindeközben a Marca arról ír, hogy Isco a pénteki edzést hátproblémák miatt idő előtt fejezte be, így nem is került a meccskeretbe az Atlético Madrid elleni szombati városi derbire.

Real Madrid C.F. on Twitter

Lista de convocados para el #RMDerbi. #RMLiga
SPANYOL LA LIGA
23. FORDULÓ

16.15: Atlético Madrid–Real Madrid – élőben az NSO-n! (Tv: Spíler2)

 

2021.01.21 19:58:05

Spanyol labdarúgás VÉGH JÁNOS

Nem volt egyszerű dolguk: Griezmannék harmadosztályú ellenfelük ellen hosszabbításra kényszerültek.

2021.01.20 23:36:09

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Aligha van szüksége Messinek arra, hogy igyekezzem magyarázni a cselekedeteit. Bár kétségtelen, mögötte is halmozódnak az évek, mérséklődött kirobbanásának intenzitása is, amellyel korábban alig adott esélyt a védőknek az utánrúgásra.

2021.01.20 19:17:49

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Vezetett a Real, de a lelkesen küzdő hazaiak előbb egyenlítettek, majd tíz emberrel a győzelmet is megszerezték.

2021.01.17 19:25:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A kétszer is egyenlítő, majd a hosszabbításban csodagólt szerző baszkoké lett a spanyol Szuperkupa.

2021.01.14 07:45:34

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sokáig öregurasan futballozott a madridi csapat, a hajrában két kapufát lőtt, és csak szépíteni tudott.