Real: „Amióta CR távozott, Benzema megmutatta, mennyire értékes”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.13. 17:14
null
Benzema és Rüdiger hamarosan egy csapatban rúghatja a bőrt (Fotó: AFP)
A Chelsea labdarúgócsapatának német válogatott hátvédje, Antonio Rüdiger a Real Madrid csatárát, Karim Benzemát dicsérte – olvasható a goal.com oldalán.

 

Egybehangzó sajtóhírek szerint Antonio Rüdiger hamarosan aláír a Real Madridhoz. Most lehetősége volt beszélni a „királyiak” francia világklasszisáról, lehetséges jövőbeli csapattársáról, Karim Benzemáról.

„Mióta is van Madridban, tizenkét éve? Ez mindent elmond. Voltak hullámvölgyei, s a távozás is megfordult a fejében, de a maradás mellett döntött. Nagyon erős karaktere van” – mondta Rüdiger.

„Amióta Cristiano Ronaldo távozott a Real Madridból, megmutatta, mennyire értékes. Számomra jelenleg ő a világ legjobb csatára. A futballtudása egyszerűen elképesztő” – tette hozzá a német labdarúgó.

A 29 éves hátvéd szerződése az idény végén lejár a Chelsea-nél, Thomas Tuchel vezetőedző pedig április végén erősítette meg, hogy a játékos távozik a klubtól.

„Antonio tájékoztatott a döntéséről. Csalódott vagyok, hiányozni fog” – közölte a német szakember, akinek Lőw Zsolt személyében magyar másodedzője van a Bajnokok Ligája-címvédő londoni együttesnél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik