Real: a Milan is bejelentkezett a blancók középpályásáért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.09. 14:21
Olasz sajtóhírek szerint az AC Milan labdarúgócsapata is szeretne lecsapni a télen a Real Madrid német középpályására, Sami Khedirára.

Egyre valószínűbb, Sami Khedira a téli átigazolási időszakban elhagyja a Real Madridot. A német szerződése 2015 nyarán jár le a királyiaknál, és egyelőre sem a klub, sem a játékos nem hajlik a hosszabbításra. A kérdés úgy tűnik, már csak az, melyik együttes csap le a németre.

Korábban az angol sajtó beszámolt arról, hogy az Arsenal és a Manchester United is figyelemmel kíséri a középpályás sorsát, most pedig a Tuttosport információi szerint újabb kérője akadt Khedirának.

Az olaszok szerint Adriano Galliani minden követ megmozgat, hogy megszerezze a madridi középpályást, és mindent előkészített a transzferhez, így már csak arra van szükség, hogy Ancelotti és a játékos is rábólintson a költözésre.

A 2014–2015-ös szezonban eddig mindössze 32 percet játszó Khedira piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 35 millió euróra becsüli, ennél azonban jóval olcsóban válthat a német, mivel ha a télen nem találnak neki új csapatot, a következő átigazolási időszakban már ingyen távozhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik