MU: a télen lecsapnak az elvágyódó Real-játékosra?

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 22:15
Egybehangzó angol és spanyol sajtóhírek szerint Sami Khedira a téli átigazolási időszakban szeretné elhagyni a Real Madridot. Jönnek is a kérők, most állítólag a Manchester United jelentkezett be a németért.

A Real Madrid nyári bevásárlása talán Sami Khedirát viselte meg a legjobban. A német a szezonban eddig mindössze 32 percet kapott a blancóknál, és mivel Carlo Ancelotti sajtóhírek szerint a jövőben sem szán nagyobb szerepet a védekező középpályásnak, szóba került a váltás.Sami Khedirát viselte meg a legjobban. A német a szezonban eddig mindössze 32 percet kapott a blancóknál, és mivel Carlo Ancelotti sajtóhírek szerint a jövőben sem szán nagyobb szerepet a védekező középpályásnak, szóba került a váltás.

A német szerződése 2015 nyarán jár le a királyiaknál, és mivel a szerződéshosszabbítása egyelőre nem téma a csapaton belül, egyre valószínűbb, Khedira a télen válthat.

A Manchester Unitednél nem is vártak sokat, a Metro információi szerint a „vörös ördögök" azonnal kopogtattak Carlo Ancelottiék ajtaján.

Khedira piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 35 millió euróra becsüli, ennél azonban jóval olcsóban válthat csapatot a német, akiért az első hírek szerint az MU maximum 14 millió eurót adna. A madridiak sokáig nem gondolkodhatnak, ha a télen nem sikerül eladni Khedirát, a nyáron ingyen kell elengedniük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik