Gyász: a Santiago Bernabéuban elbúcsúztatták Gentót – videó

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.19. 13:51
null
Marcelo, a Real Madrid kapitánya Gento emlékhelyénél (Fotó: AFP)
A Santiago Bernabéuban több százan rótták le tiszteletüket a kedden 88 évesen elhunyt Francisco Gento emléke előtt – számolt be róla a Real Madrid a hivatalos honlapján.

A fővárosi csapat stadionjában emlékhelyet állítottak fel Gento tiszteletére. Jelképesen a hat BEK-trófea – amelyet a legendás futballista nyert a Real Madriddal – is helyet kapott a pódiumon.

Többek között Florentino Pérez, a királyi gárda elnöke, Carlo Ancelotti vezetőedző, Marcelo, az együttes csapatkapitánya és a klub korábbi játékosa, Emilio Butragueno is elbúcsúzott Gentótól. Megjelent Luis Rubiales, a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöke, az Atlético Madridot vezető Enrique Cerezo és Joan Laporta, az FC Barcelona első embere is.

A Real Madrid legendái közül Amancio, Santillana, Pirri, José Antonio Camacho, Iker Casillas, Raúl, Isidoro San José, José Santamaría, Sanchís, Álvaro Arbeloa, Fernando Hierro, Francisco Buyo, Jorge Valdano, Martín Vázquez, Iván Helguera, Vicente Miera, Predrag Mijatovics, Hugo Sánchez, Fernando Sanz és Alfonso Pérez is tiszteletét tette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik