M. D. 2022.05.19 10:50 Frissítve: 2022.05.23 07:44

Bayern: Lewandowski ügynöke már Barca-mezeket vásárolt – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint Robert Lewandowski ügynöke, Pini Zahavi szerdán Barcelonában járt, ahol a lengyel labdarúgó nevével ellátott tíz Barca-mezt vásárolt.

 

Elképzelhető, hogy Robert Lewandowskit a következő idénytől már gyakrabban láthatjuk (gránát)vörös-kék mezben (Fotó: AFP)

 

Egy lépéssel közelebb kerülhetett az FC Barcelonához Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel csatára, legalábbis erre lehet következtetni a szerdán szárnyra kapott hírekből. A katalán klub állítólag még nem vette fel a kapcsolatot a bajor egylettel a sztárfutballista átigazolását illetően, de Gerard Romero spanyol újságíró úgy tudja, hogy a labdarúgó menedzsere, Pini Zahavi szerdán Barcelonában járt, ahol a védence nevével ellátott tíz Barca-mezt vásárolt.

„A minap nyolcvan százalék esélyt adtam arra, hogy Lewandowski a Barcelonába igazol, de a mai fejlemények ismeretében már még nagyobb számot mondanék” – fogalmazott Romero a szerda esti órákban a Twitch-csatornáján. Hozzátette, képi bizonyítéka van rá, hogy az FC Barcelona ajándékboltjában Lewandowski-mezeket készítettek, de az információkat neki szivárogtató forrása iránti tiszteletből ezeket a fotókat csak akkor hozhatja nyilvánosságra, ha a klubváltás hivatalossá válik.


Mint arról szerdán beszámoltunk, Lewandowski állítólag jelentős fizetéscsökkentés mellett is nagyon szeretne a Barcához igazolni, s távozási szándékát már jelezte is a Bayern vezetőségének.

2022.06.24 22:12:12

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. A legutóbbi két idényben már kis túlzással jobban utálták Bale-t a Real-drukkerek, mint a Barcelona vagy az Atlético bármelyik játékosát, és az újságírók is ott rúgtak bele, ahol csak tudtak. A képességei ellenére egyébként sohasem számított közönségkedvencnek Madridban, igaz, már az érkezésekor sem volt könnyű helyzetben.

2022.05.29 22:55:01

Spanyol labdarúgás L. P. I.

2022.05.22 09:58:50

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A vendégek kiharcolták az európai kupaszereplést, többen is most köszöntek el a Barcelonától.

2022.05.20 14:01:02

Spanyol labdarúgás BABJÁK BENCE

Exkluzív: kulisszatitkok a Real támadójáról volt edzőjétől és a Folha de Sao Paulo újságírójától.

2022.05.10 21:13:45

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Remekelt a Dembélé, Aubameyang kettős, Aspas ismét betalált – Ronald Araújo agyrázkódást szenvedett egy ütközés során.