Barcelona: közel a megegyezés a Liverpoolt elhagyó hollanddal – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.05.25. 19:00
null
Georginio Wijnaldum az angol bajnokság utolsó fordulójában elbúcsúzott az Anfield közönségétől (Fotó: AFP)
Az átigazolási ügyekben jártas olasz sportújságíró, Fabrizio Romano információi szerint az FC Barcelona közel áll a megegyezéshez a Liverpooltól öt év után távozó Georginio Wijnaldummal.

 

A 30 éves holland válogatott labdarúgó menedzsere, Humphrey Nijman és jogi tanácsadója, Jan Kabalt kedden a Camp Nouban tárgyalt Joan Laportával, a katalán klub elnökével, hogy véglegesítsék a futballista átigazolását. Az egyeztetések a hírek szerint előrehaladott fázisban tartanak.

Wijnaldum szerződése a nyáron lejár a Liverpoolnál, így ingyen igazolhat Barcelonába, ahol 2024 júniusáig írhat alá, és Sergio Agüeróhoz hasonlóan állítólag ő is beleegyezett abba, hogy alacsonyabb lesz a fizetése, mint előző csapatánál.

Az elmúlt hetekben Wijnaldum iránt a PSG és a Bayern München is komolyan érdeklődött, de Fabrizio Romano úgy tudja, a futballistánál a Barcelona mindvégig elsőbbséget élvezett.

A RAC1 katalán rádióadó értesülései szerint Wijnaldum érkezése nincs összefüggésben Ronald Koeman jövőjével, míg a De Telegraaf arról ír, az átigazolás hivatalos bejelentésére még az Európa-bajnokság előtt sor kerülhet.

A katalánok idén nyáron Wijnaldum mellett Sergio Agüerót és Eric Garcíát is ingyen szerezhetik meg, akárcsak Memphis Depayt, akivel szintén tárgyalásban állnak, de még várnak a végleges válaszára.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik