M. D. 2019.08.21 16:19 Frissítve: 2019.08.21 16:37

Barcelona: „Dembélé rendes srác, de… Őrült élet ez”

Mint arról beszámoltunk, sokadszorra is combizomsérülést szenvedett Ousmane Dembélé, az FC Barcelona francia válogatott labdarúgója, aki legközelebb csak szeptember második felében, nagyjából öt hét múlva léphet ismét pályára. Az tulajdonképpen eddig sem volt vita tárgya, hogy a 22 éves támadó a pályán kívül nem él élsportolóhoz méltó életet, és ezt most korábbi szakácsa, Mickael Naya megerősítette.

 

Ousmane Dembélé pályán kívüli életét ismét kritika érte (Fotó: AFP)

 

„Ousmane és környezete tisztában van vele, hogy a kritikák kereszttüzébe kerülnek, bármi történjék is. Minden a nyakukba zúdul. De gazdagok és nem érdekli őket” – mondta a francia Le Parisien napilapnak Mickael Naya, aki 2018 augusztusa és decembere között dolgozott Dembélé magánszakácsaként, mígnem a futballista menedzsere elbocsátotta – ahogy a korábbi három séfet is.

„Ousmane rendes srác, de nem tudja irányítása alatt tartani a saját életét. A nagybátyjával és a legjobb barátjával él együtt, akik semmit sem mernek neki szóvá tenni. Őrült élet ez” – folytatta Naya.

„Soha nem láttam alkoholt fogyasztani, viszont egyáltalán nem becsüli meg a pihenőidejét. Nincs körülötte profi közeg. Megpróbáltam rendszerezni az étkezését a mérkőzések előtt, és felügyelni a regenerációs idejét, minden jól is ment, ám attól fogva, hogy a barátaival van, teljesen megváltozik. Egyébként egy érdeklődő, nyitott és udvarias személyiség” – tette hozzá Dembélé korábbi szakácsa.

A francia szélső a Bilbaóban összeszedett combsérülése miatt a szeptemberi válogatott szünet előtti három meccset, a Betis, az Osasuna és a Valencia elleni bajnokikat biztosan kihagyja.

2021.01.24 15:50:38

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

A foggal-körömmel védekező hazaiak csak megnehezíteni tudták a katalánok dolgát, de azt nagyon.

2021.01.23 20:17:37

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Kroos, Benzema és Modric remekelt; Hazard gólt lőtt és gólpasszt adott – először madridi karrierje során.

2021.01.21 19:58:05

Spanyol labdarúgás VÉGH JÁNOS

Nem volt egyszerű dolguk: Griezmannék harmadosztályú ellenfelük ellen hosszabbításra kényszerültek.

2021.01.20 23:36:09

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Aligha van szüksége Messinek arra, hogy igyekezzem magyarázni a cselekedeteit. Bár kétségtelen, mögötte is halmozódnak az évek, mérséklődött kirobbanásának intenzitása is, amellyel korábban alig adott esélyt a védőknek az utánrúgásra.

2021.01.20 19:17:49

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Vezetett a Real, de a lelkesen küzdő hazaiak előbb egyenlítettek, majd tíz emberrel a győzelmet is megszerezték.