Barca: Xavi meggyőzte Laportát, Dembélé tavasszal is játszani fog – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.02.04. 18:37
null
Xavi (jobbra) játszatná Dembélét, Laporta kis túlzással már látni sem akarja (Fotó: AFP)
Az AS információi szerint Xavi meggyőzte Joan Laportát arról, hogy a nyáron lejáró szerződését valószínűleg nem meghosszabbító Ousmane Dembélét érdemes a tavaszi szezonban is játszatni, ahelyett, hogy a lelátóra száműznék.

 

Ousmane Dembélé az idény végén minden bizonnyal távozik az FC Barcelonától, mert nem tudott megállapodni a klubbal nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Helyi sajtóhírek szerint áthidalhatatlanul nagy volt a pénzügyi különbség a Barca által kínált kontraktus és a francia támadó menedzserének igényei között.

Miután a tárgyalások zátonyra futottak, Joan Laporta azt szerette volna, ha Dembélé soha többet nem lép pályára a Barcelona mezében, és a tavaszi szezont már teljes egészében a lelátón tölti, Xavinak azonban a legfrissebb hírek szerint sikerült meggyőznie az elnököt arról, hogy amíg a francia szélső a klub játékosa, addig érdemes lenne kiaknázni a képességeit.

Hasonlóképpen vélekedik a témáról az Európa-liga-keretből kimaradó Dani Alves is: „Amíg még itt van, és a Barca játékosa, előnyt kell kovácsolnunk a képességeiből. Intelligensen kell gondolkodnunk és kezelnünk ezt a helyzetet” – nyilatkozta a Movistarnak a brazil jobbhátvéd.

Az AS úgy értesült, Dembélé – Adama Traoréval és Ferran Torresszel együtt – a Barcelona kezdőcsapatában kaphat helyet az Atlético Madrid elleni vasárnapi rangadón, Xavinak ugyanakkor számolnia kell vele, hogy a Camp Nou közönsége kifütyülheti a francia futballistát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik