Barca: Traoré nem égett be, remekül trükközött a bemutatásán – videó

Vágólapra másolva!
2022.02.03. 09:36
null
Traoré és Dembélé bemutatása között óriási különbség volt (Fotó: Twitter)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona hivatalosan is bemutatta Adama Traorét. A spanyol szélső nagyszerűen trükközött, ami nem volt megszokott az elmúlt években a Camp Nou-ban.

 

A Barcelonának a nyáron – a hírek szerint 30-35 millió euróért – opciós joga lesz Traoré végleges megvásárlására. A 26 éves szélső bemutatására február 2-án, szerdán került sor, zárt kapuk mögött.

És nem is sikerült rosszul! Az izmoktól duzzadó játékos megmutatta, hogy parádésan képes trükközni a labdával, amely egyszer sem esett le a videó alatt. Talán nem Ronaldinho szintű zsonglőrködés volt, de az biztos, hogy Ousmane Dembélé tanulhatna a spanyol szélsőtől.

 


 

Amikor a francia támadó csatlakozott a katalánokhoz, mindenki arról áradozott, mennyire technikás futballista. Ehhez képest csúnyán beégett a bemutatásán.

 


Adama Traorét a Tottenham is szívesen szerződtette volna a téli átigazolási időszakban, ám a játékos kivárt, mert tudott a Barca érdeklődéséről. A brit sajtóban megjelent információk szerint a nyolcszoros spanyol válogatott támadó a katalánoknál heti 14-15 ezer fontot keres majd, miközben a Spursnél 120 ezret kaphatott volna.

Traoré az FC Barcelona nevelése, nyolcéves korától a La Masián nevelkedett, de a felnőttek között csak négy tétmérkőzésen kapott lehetőséget (és egy gólt szerzett). 2015-ben Angliába igazolt, ahol volt az Aston Villa és a Middlesbrough játékosa is, majd 2018 nyarán 20 millió euróért a Wolverhampton Wanderers szerződtette. A villámléptű szélső a „farkasoknál” 154 mérkőzésen összesen 11 gólig és 18 gólpasszig jutott, a jelenlegi idényben 20 meccsen egy gól volt a mérlege.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik