Barca: szerdán ülnek le tárgyalni Messiék, ez lesz a téma

Vágólapra másolva!
2020.09.01. 19:23
Ami jelenleg biztosnak tűnik, hogy Lionel Messi, valamint édesapja, Jorge Messi szerdán tárgyalóasztalhoz ülnek a Barcelona vezetőségével, és az argentin klasszis jövője lesz a téma. A kérdés csak az, mire jutnak a felek…

Jorge Messi kedd délután megérkezett Barcelonába, és a tervek szerint szerdán a fiával együtt leül a Barcelona képviselőivel, valamint Josep Maria Bartomeu elnökkel, és átbeszélik az utóbbi néhány, kaotikus hét történéseit.

Az álláspontok továbbra is változatlanok. A Cadena SER katalán rádióadó információi szerint Bartomeu egy új, kétéves szerződést kínál majd Messinek, ezzel próbálja maradásra bírni a klasszist.

A Barcelona elnöke a folytatásról tárgyalna, Messiék a távozásról  (Fotó: AFP)
A Barcelona elnöke a folytatásról tárgyalna, Messiék a távozásról  (Fotó: AFP)

Messiék azonban úgy készülnek, hogy csak arról hajlandóak tárgyalni, mikor és hogyan távozhat a támadó Barcelonából. Jorge Messi kérése az, hogy ingyen, már a következő hetekben új csapathoz kerülhessen a fia.

A gránátvörös-kékek ügyeiben rendre jól értesült újságíró, Alfredo Martínez úgy tudja, a Barcelona vezetősége már kezd beletörődni abba, hogy innen nincs visszaút, és már csupán azt próbálják megoldani, hogy a játékos a lehető legbarátságosabb körülmények közt búcsúzhasson el a szurkolóktól.

Sokatmondó, hogy az argentin TyC Sports szerint a Manchester City képviselőit is szerdára hívták Barcelonába Messiék…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik