Barca: Lewandowski nagyszerű játékos, de haboznék ennyit fizetni érte – Koeman

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.28. 09:22
null
Ronald Koeman 2021. október 28-ig irányította a Barcelonát (Fotó: AFP)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona korábbi vezetőedzője, Ronald Koeman a TV3-nak adott interjúban a klubtól való távozásáról és a sokakat foglalkoztató esetleges Robert Lewandowski-transzferről is beszélt.

 

Ronald Koeman elmondása szerint a helyzete a Barcelona megbukott elnökét, Josep Maria Bartomeut váltó, a pozícióba 2010 után visszatérő Joan Laporta 2021. márciusi érkezésével változott meg: „Elnökként mindig lehetnek kétségeid az edzővel kapcsolatban, de nem nyilvánosan. Ez nagy hiba volt Laportától. Az öltöző soha nem volt ellenem, a probléma az elnökváltás után kezdődött. A történtek fényében felszabadultnak éreztem magam, amikor megtudtam, hogy a folytatásban nem én leszek a vezetőedző” – idézte Koemant a onefootball.com.

A nyár eddigi talán legérdekesebb átigazolási huzavonája a Bayern München csatára, Robert Lewandowski körül zajlik. A Sky Sports (Sky Germany) értesülései szerint a Bayern úgy döntött, hogy egy esetben hajlandó megválni a Barcelonába távozni vágyó klasszisától, ha a katalánok legalább 60 millió eurót fizetnek érte.

Ronald Koeman úgy véli, nem feltétlenül lenne okos döntés ennyit adni a játékjogáért: „Lewandowski nagyszerű játékos, kiváló gólszerző. De harmincöt éves lesz! Haboznék ötven- vagy hatvanmillió eurót fizetni érte.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik