Barca: Koeman és Laporta viszonya megromlott? A válogatott szünetben új edző jöhet

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.10.01. 11:12
null
<strong>Ronald Koeman</strong> sorsa megpecsételődött? (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az FC Barcelona hullámvölgybe került, a bajnokságban még veretlen, de a mérkőzései felét nem tudta megnyerni (3 győzelem és 3 döntetlen), míg a Bajnokok Ligájában két nagy különbségű vereséggel és lőtt gól nélkül csoportjának utolsó helyén szerénykedik. Ronald Koeman távozását biztosra veszi a spanyol sajtó, amely most arról írt, a holland vezetőedző és Joan Laporta elnök között hűvös lett a viszony.

 

Még a Cádiz elleni bajnoki után írtunk arról, hogy spanyol források szerint Ronald Koeman a vezetőséggel és a játékosokkal is összerúgta a port, a mérkőzésre a holland mester és stábja nem is a futballistákkal együtt érkezett a hotelből.

A Bajnokok Ligájában a Benficától elszenvedett 3–0-s vereséget követően Koeman úgy nyilatkozott: „A játékosok támogatását élvezem, de hogy másokét is élvezem-e, azt nem tudom.” Utóbbit erősítheti meg a Sport beszámolója, amely szerint a holland szakember és Joan Laporta Lisszabonból hazafelé tartva, a kétórás repülőút során egyáltalán nem szólt egymáshoz. A Barcelona elnöke az út nagy részét átaludta, míg Koeman egyszer sem szólította meg őt. Azt beszélik, ők ketten az ilyen repülőutak során gyakran beszélgetnek a csapatról, de a Benficától elszenvedett vereség után ez a társalgás elmaradt.

A spanyol sajtó arról is cikkezett, hogy Koeman sorsa eldöntetett, a leváltását már biztosra veszik a válogatott szünetben. Az sem a jelenlegi tréner mellett szól, hogy az Atlético Madrid ellen szombaton nagyon nehéz feladat lesz még pontszerzés is, ráadásul eltiltása miatt nem ülhet le majd a kispadra. Könnyen lehet, hogy már soha többé.

SPANYOL LA LIGA
8. FORDULÓ
szombat, 21.00
: Atlético Madrid–Barcelona (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik